Ελλάδα

Κυπριακό σημάδι… καλής θέλησης από FIFA-UEFA

Σε μια κίνηση που μπορεί να θεωρηθεί σημάδι καλής θέλησης ενόψει του ραντεβού με τον Κοντονή προχώρησαν FIFA-UEFA. Επικεφαλής της αντιπροσωπείας τους ορίστηκε ο Κύπριος Κωστάκης Κουτσοκούμνης.

Μια επιλογή που μόνο τυχαία δεν μοιάζει ενόψει της σημαντικής συνάντησης με τον Σταύρο Κοντονή έκαναν FIFA και UEFA.

Το ραντεβού των δυο πλευρών επιβεβαιώθηκε ότι θα γίνει το μεσημέρι της Τετάρτης (13:00), ωστόσο εκείνο που έχει τη δική του ξεχωριστή σημασία είναι ότι η αντιπροσωπεία των δυο ομοσπονδιών θα πάει σε αυτό με επικεφαλής τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

Πρόκειται για τον πρόεδρο της κυπριακής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου και στενό συνεργάτη του αντιπροέδρου της UEFA, Μάριου Λευκαρίτη, με την τοποθέτησή του ως προεξάρχοντος της αντιπροσωπείας να θεωρείται ένδειξη καλής θέλησης από τις διεθνείς αρχές.

Εξάλλου, από την πλευρά της FIFA διαρρέεται πως το αίτημα που έχει υποβληθεί προς τον Κοντονή είναι συγκεκριμένο (η επανεκκίνηση του Κυπέλλου), ωστόσο δεν υπάρχει προκατάληψη και στόχος είναι να βρεθεί λύση.

Όσο για το ενδεχόμενο κάτι τέτοιο να μη συμβεί, από την παγκόσμια ομοσπονδία σημειώνεται ότι δεν θα υπάρξουν περαιτέρω διαβουλεύσεις και ότι μετά την αποστολή της σχετικής αναφοράς στην αρμόδια επιτροπή θα υπάρξουν αποφάσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x