Κύπρος

«Κυρία» εξάδας

Στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας του κυπριακού πρωταθλήματος βρέθηκε ξανά η Ανόρθωση, η οποία νίκησε 2-0 στην Κατωκοπιά την τοπική Δόξα στο ματς που ολοκλήρωσε την 23ή αγωνιστική της διοργάνωσης.

Η Ανόρθωση νίκησε 2-0 στην έδρα της Δόξας Κατωκοπιάς για την 23ή αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος και βρέθηκε ξανά στην προνομιούχο εξάδα της βαθμολογίας, ξεπερνώντας κατά δύο βαθμούς τη Νέα Σαλαμίνα και συνεχίζοντας την προσπάθεια για τη διεκδίκηση της εξόδου στο επόμενο Europa League.

Αντίθετα, οι γηπεδούχοι παρέμειναν στο +1 από τις θέσεις του υποβιβασμού.

Στο 56’, ο Μίτροβιτς εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, με τον Ολιβέιρα να πιάνει την κεφαλιά και τον Νέγκρι να χάνει την μπάλα μέσα από τα χέρια του για να έρθει το 0-1. Στις καθυστερήσεις, ο Ολιβέιρα σέντραρε στον Καμπρέρα που με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-2.


Δόξα (Σ. Πουρσαϊτίδης): Νέγκρι, Πουτζιουρής, Σεράν, Λεονάρντο, Κορομίνας, Μπραούλιο (76' Φοφανά), Κάστρο (57' Κένεντι), Ρεδόνδο, Γουίλσον (88' Γκόμες), Σάντσες, Παολίνιο

Ανόρθωση (Ρ. Λέβι): Κόπριβετς, Γκάμπριελ, Σάντος, Ερέρο, Σιβού, Βίκτορ, Οικονομίδης (46' Ολιβέιρα), Μίτροβιτς, Ράγιο, Καλό (84' Καλδερόν), Άλβες (81' Καμπρέρα)


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x