Stoiximan Super League

Κυριακή, η μέρα των ντέρμπι

Στον ορισμό όλων των ντέρμπι του πρώτου γύρου την Κυριακή προχωρά η Super League, ενώ καλεί τις ΠΑΕ να μην… γκρινιάζουν, καθώς η Nova έχει τον τελευταίο λόγο για το πρόγραμμα.

Ημέρα Κυριακή θα διεξαχθούν όλα τα ντέρμπι του πρώτου γύρου της Super League. Το προσχέδιο του προγράμματος, που θα επικυρωθεί στο ΔΣ της προσεχούς Τρίτης, προβλέπει ότι πέρα από το Ολυμπιακός-ΑΕΚ την επόμενη Κυριακή (2/10), την ίδια μέρα θα διεξαχθούν και τα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (23/10), ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (30/10), Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (6/11), Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (20/11) και Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (4/12).

Επίσης θα αποφασιστεί πότε θα διεξαχθούν οι αναβληθείσες δύο πρώτες αγωνιστικές, με τη Nova να ζητεί να γίνουν στις 27-28 Δεκεμβρίου και 3-4 Ιανουαρίου αντίστοιχα, αλλά τις ομάδες να αντιδρούν.

Στο διαβιβαστικό του προσχεδίου για το πρόγραμμα του πρώτου γύρου η Super League καλεί τις ομάδες να μην γκρινιάζουν για το πρόγραμμα αναφέροντας πως καταρτίζεται κατόπιν διαβούλευσης με τη Nova και «… η προτεραιότητα και το τελικό δικαίωμα επιλογής αγώνων ανήκει σε αυτή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x