Stoiximan Super League

Κυριακίδης: «Ελπίζω να έρθει και η κλήση στην Εθνική»

Αποφασισμένος να συνεχίσει να δουλεύει έχοντας την ελπίδα πως κάποια στιγμή θα προκύψει και η κλήση στην Εθνική δήλωσε ο Δημήτρης Κυριακίδης παραλαμβάνοντας το βραβείο του MVP.

Με τις επεμβάσεις του ο Δημήτρης Κυριακίδης βοήθησε τον Παναιτωλικό να αποσπάσει βαθμό στο ματς με τον Παναθηναϊκό και ταυτόχρονα ήρθε και η δικαίωση με την ανάδειξή του σε MVP της 5ης αγωνιστικής.

Κατά την παραλαβή του βραβείου του εξέφρασε την αποφασιστικότητά του να συνεχίσει να δουλεύει στον ίδιο ρυθμό, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να κληθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη βράβευσή του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το βραβείο, που θα μου δώσει ώθηση και περισσότερη θέληση για δουλειά. Όμως, χωρίς τους συμπαίκτες μου δεν θα ήμουν αυτή τη στιγμή εδώ. Υπερβάλαμε όλοι και δώσαμε το κάτι παραπάνω για να έρθει σε εμένα αυτό το βραβείο και στην ομάδα ένας πολύτιμος βαθμός».

Για το πού αφιερώνει το βραβείο:

«Στην οικογένειά μου που είναι πάντα δίπλα μου και με στηρίζει και στην οικογένεια του Παναιτωλικού».

Για την πορεία της ομάδας:

«Δεν ξεκινήσαμε καλά στον πρώτο αγώνα, αλλά στους δύο επόμενους δείξαμε άλλο πρόσωπο. Αυτό θέλουμε να συνεχίσουμε, κοιτάζοντας κάθε αγώνα ξεχωριστά και στο τέλος θα δούμε πού θα φτάσουμε».

Για τον εαυτό του και την Εθνική:

«Θέλω να συνεχίσω στον ίδιο ρυθμό. Δεν είναι εύκολο, αλλά γι’ αυτό δουλεύω καθημερινά. Να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερος και να βοηθάω την ομάδα μου. Κάθε ποδοσφαιριστής δουλεύει στην ομάδα που είναι και γι’ αυτόν τον στόχο. Το ίδιο κάνω κι εγώ. Ελπίζω κάποια στιγμή να έρθει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x