Stoiximan Super League

Κυριακίδης: «Πάμε για θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα»

Στο χαμένο ματς με τον Πανιώνιο και σε αυτό με τον ΠΑΟΚ που πλησιάζει αναφέρθηκε ο μεσοεπιθετικός του Ηρακλή, Παύλος Κυριακίδης.

Στην ήττα του Ηρακλή από τον Πανιώνιο με 2-1 και στο επερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Παύλος Κυριακίδης, τονίζοντας ότι ο «Γηραιός» στοχεύει στο να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα.

Για το παιχνίδι με τους «κυανέρυρθους» σχολίασε μέσω της «Arenapress»: «Εμείς στο μυαλό μας είχαμε μόνο τη νίκη, νομίζω ούτε η ισοπαλία θα ήταν θετικό αποτέλεσμα τον Ηρακλή αφού έμεινε πίσω στη βαθμολογία. Το κακό ξεκίνημα στο πρώτο ημίχρονο ήταν από τις κύριες αιτίες για την ήττα μας. Αργήσαμε να μπούμε στην φιλοσοφία του παιχνιδιού και με ομάδες όπως ο Πανιώνιος που στην ουσία κοιτάνε να κλέβουν τα παιχνίδια του αντιπάλου το πληρώνεις. Αργήσαμε πάρα πολύ να ξυπνήσουμε και να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι».

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (16/10, 20:30): «Τώρα μεσολαβεί η διακοπή, έχουμε δύο εβδομάδες να ξεκουραστούμε, να επανέλθουν και οι τραυματίες. Χάσαμε τον Περόνε και δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάνουμε παίκτες διότι δεν έχουμε μεγάλο ρόστερ και όταν έρθει η ώρα του ντέρμπι θα αφοσιωθούμε σε αυτό. Έχουμε δείξει καλά πράγματα κόντρα στα μέχρι τώρα ντέρμπι που αγωνιστήκαμε. Εννοείται ότι θα πάμε για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x