Κύπελλο Ελλάδας

Κυριακίδης: «Τα λάθη δεν συγχωρούνται»

Στις ευκαιρίες που είχε η Ξάνθη να ανοίξει το σκορ αναφέρθηκε ο Δημήτρης Κυριακίδης στις δηλώσεις του μετά την απώλεια του Κυπέλλου απ’ τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως υπήρχε πίστη για τη νίκη.

Δεν έκρυψε την πίκρα του για την ήττα απ’ τον Ολυμπιακό στον τελικό του Κυπέλλου ο Δημήτρης Κυριακίδης, ο οποίος τόνισε πως τα λάθη σε τέτοια ματς δεν συγχωρούνται.

Ο τερματοφύλακας των ακριτών αναφέρθηκε στα λάθη που οδήγησαν στην ήττα, τονίζοντας όμως την προσπάθεια που έκανε η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Κυριακίδης:
Για την απώλεια του Κυπέλλου: «Στο ποδόσφαιρο η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη, θα κερδίσει. Δεν θα σταθούμε σ’ αυτήν την κακή στιγμή. Ήταν σε ένα σημείο κακό για την ομάδα μας, δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Για το λάθος του Μανώλη Μπέρτου: «Αυτά συμβαίνουν. Έτυχε να είναι αυτός, θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε άλλος στη θέση του. Είχαμε πίστης στην ομάδα μας, όμως όταν δεν βάζεις γκολ στον Ολυμπιακό και κάνεις ένα λάθος, το πληρώνεις.

Για την απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο: «Δεν παρουσιαστήκαμε όπως στο πρώτο ημίχρονο, ήρθε και ένα δεύτερο γκολ σε ένα δύσκολο σημείο πάλι… Προσπαθήσαμε. Είναι μια καλύτερη ομάδα και τα λάθη δεν συγχωρούνται».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x