Γενικά

Κυριακόπουλος για Παπάζογλου στον ΣΠΟΡ FM: «Μπορεί να κάνει restart στην Όλεσουντ»

Στη νορβηγική Όλεσουντ, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Θανάσης Παπάζογλου, με τον εκπρόσωπο του παίκτη, Ανδρέα Κυριακόπουλο, να παρουσιάζει στον ΣΠΟΡ FM τους λόγους αυτή της επιλογής.

Κάτοικος Νορβηγίας είναι πλέον ο Θανάσης Παπάζογλου, που μετά την Κορτράικ, θα συνεχίσει στην Όλεσουντ.

Ο εκπρόσωπος του παίκτη, Ανδρέας Κυριακόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή Transfer Market Live του ΣΠΟΡ FM, αναφέρθηκε στους λόγους που οδήγησαν τον ποδοσφαιριστή το να πει το «ΟΚ» στην πρόταση που του έγινε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ανδρέας Κυριακόπουλος στους Μάνο Σπανόπουλο, Νικόλα Ακτύπη και Αλέξανδρο Ξενικάκη

Για την μεταγραφή του Παπάζογλου: «Από τη στιγμή που δεν βρισκόταν στα πλάνα του Αναστασίου, θέλαμε να βρούμε μια λύση. Η Δανία, η Σουηδία και η Νορβηγία, αποτελούν μια καλή επιλογή για τους παίκτες. Έχουν απίστευτη οργάνωση και πλάνο ακόμα οι πιο μικρές ομάδες. Ο Θανάσης δεν σκέφτεται την επιστροφή στην Ελλάδα. Είναι καλό για τον ίδιο να δοκιμάσει ένα καινούργιο κεφάλαιο στην καριέρα του. Το ψάξαμε αρκετά και καταλήξαμε εκεί. Από τη στιγμή που είχε την ευκαιρία, αποφάσισε να την πάρει. Ούτε ο Θανάσης δεν ήταν διατεθειμένος να επιστρέψει στην Ελλάδα. Μπορεί να κάνει ένα restart και να κάνει μια μεταγραφή σε μια προηγμένη ομάδα. Το σημαντικό για τον Θανάση ήταν να βρει ένα καλό ποδοσφαιρικό περιβάλλον και αυτό πετύχαμε».

Για την οργάνωση του συλλόγου: «Οι ομάδες εκεί έχουν πέραση. Μετά το Βέλγιο επεκτεινόμαστε και στις σκανδιναβικές αγορές. Οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες και κοιτούν την κάθε λεπτομέρεια. Όλα γίνονται στην ώρα τους και όλα είναι τελείως οργανωμένα. Μου έκανε εντύπωση ας πούμε το γήπεδο. Όλες οι παροχές είναι προσεγμένες

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x