Ελλάδα

«Κύριο πρόβλημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο οι στημένοι αγώνες και η στημένη διαιτησία»

Την άποψη ότι η εστία του προβλήματος στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι η ασυνεννοησία των παραγόντων, τα στημένα παιχνίδια και η στημένη διαιτησία επανέλαβε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 η Ειρήνη Μαρούπα.

Ως «κορυφή του παγόβουνου» περιέγραψε τους όρους που είχαν τεθεί από τον Σταύρο Κοντονή στις συζητήσεις με τις διεθνείς ομοσπονδίες η Ειρήνη Μαρούπα.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Κυριάκο Θωμαΐδη, η γνωστή νομικός τόνισε ότι δεν έχει επαρκή ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις, αναφορικά με την αποφυγή του Grexit.

Επανέλαβε ωστόσο την άποψη ότι βάση των προβλημάτων του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι η ασυνεννοησία των παραγόντων, οι στημένοι αγώνες και η στημένη διαιτησία.

«Δεν έχω ακούσει τι έχει γίνει και δεν μπορώ να πάρω θέση. Δεν παίρνω πίσω ποτέ αυτά που έχω πει. Είχα πει ότι αν ο υφυπουργός υποχωρήσει στους όρους που του θέτουν οι διεθνείς ομοσπονδίες, πρέπει να φύγει και να μπει στη θέση του η FIFA. Αυτό έχω πει και δεν το αποσύρω. Ακούω για κάποιες τροποποιήσεις που έγιναν σήμερα, αλλά δεν μπορώ να πάρω θέση για το αν οι όροι που είχαν τεθεί για τη διακοπή του Κυπέλλου έχουν εξαλειφθεί.

Αυτοί οι λόγοι ήταν η κορυφή του παγόβουνου, που έχει βάσει την ασυνεννοησία, τους στημένους αγώνες και τη στημένη διαιτησία. Η βία εξαρτάται από τα κακώς κείμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου»
, σημείωσε χαρακτηριστικά. Δήλωσε αισιόδοξη λοιπόν ότι αν δρομολογηθούν εξελίξεις σε αυτά τα θέματα θα βελτιωθεί η κατάσταση λέγοντας:

«Λάθη κάνουμε όλοι. Όταν όμως εκ προοιμίου γνωρίζεις ότι όλα είναι στημένα, το λάθος εκλαμβάνεται ως σκόπιμο. Υπάρχει λοιπόν μια κακή διάθεση. Αν λοιπόν μπαίνουν οι προϋποθέσεις για να αλλάξει αυτό και να αφεθούν οι διαιτητές να κάνουν σωστά τη δουλειά τους, θα δημιουργήσει μια άλλη ατμόσφαιρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x