Ελλάδα

Κωνσταντινέας στον ΣΠΟΡ FM: «Ο Τσίπρας θέλει να βάλει ένα τέλος σε όσα γίνονται στο ποδόσφαιρο»

Έτοιμος να προχωρήσει σε κάθαρση του ποδοσφαίρου είναι ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με τον Πέτρο Κωνσταντινέα και όσα ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ένας επαναστάτης με αιτία και ρεαλιστής που θέλει να φέρει την κάθαρση στο ποδόσφαιρο είναι ο Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με τον Πέτρο Κωνσταντινέα. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν παρέλειψε, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6, να αναφέρει πως πολλοί παράγοντες θα… γυρίσουν το μπιφτέκι, αναλόγως με τα συμφέροντά τους.

Αναλυτικά όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και στον Κυριάκο Θωμαΐδη

Για τα όσα γίνονται στη Μεσσηνία τον τελευταίο καιρό:
«Καρατομούνται διαιτητές με υψηλό φρόνιμα ηθικής. Δεν θεωρείται αδικημένος ο νομός αλλά καρατομούνται διαιτητές με μεγάλο ηθικό ανάστημα. Ίσως η τακτική της ΕΠΟ είναι να αξιολογεί μεσήλικες διαιτητές. Συνήθως στην Ευρώπη ψάχνουν ταλέντα διαιτητές, εδώ μάλλον όχι. Ο κύριος Μπλάνας που σφύριξε τώρα πρόσφατα στην Super League, είναι 38-39. Εγώ για παράδειγμα ανέβηκα στους πίνακες διαιτησίας στα 24. Η ανάπτυξη δεν γίνεται με διαιτητές 38 και 39 χρονών. Η ανάπτυξη δεν γίνεται με διαιτητές 38 και 39 χρονών. Αυτή είναι η ανάπτυξη της ΕΠΟ για εκλογικούς λογούς».

Για την ανακοίνωση του Ολυμπιακού κατά της ΕΠΟ και τα όσα είπε περί οίκου ανοχής: «Θα δείτε πολλά μπιφτέκια τώρα, όλοι θα γίνουν εξυγιαντές. Οι παράγοντες των ομάδων, ανάλογα με το πώς εξυπηρετούνται τα συμφέροντα τους, γυρίζουν τα μπιφτέκια τους. Δεν μιλάω συγκεκριμένα για κάποια ομάδα. Η συλλογικότητα των ομάδων εξαρτάται από έναν παράγοντα και όχι από τους οπαδούς.

Μπας και φοβούνται αυτοί που πήραν άδεια για τα κανάλια, την κυβέρνηση και τον Τσίπρα που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του; Αναρωτιέμαι εγώ. Στα προηγούμενα χρόνια δεν ακούγανε τους πρωθυπουργούς. Τώρα κάτι γίνεται, όμως. Προς τιμήν της φίλαθλης γνώμης, μια ΠΑΕ μπορεί να καταλάβει τα λάθη της. Παλιά μίλαγαν για επενδύσεις και οι άλλοι λέγανε δεν κάνω επενδύσεις γιατί μας αδικεί η διαιτησία και το σύστημα.

Ο Τσίπρας θέλει να δώσει ένα τέλος σε αυτά που γίνονται στο ποδόσφαιρο. Εγώ πολιτεύτηκα από τον Τσίπρα. Είναι επαναστάτης με αιτία και ρεαλιστής. Σε έναν πόλεμο γίνονται πολλές μάχες, σημασία έχει όμως το αποτέλεσμα»

Γιατί ο Τσίπρας εφόσον θεωρεί ότι υπάρχει παράγκα δεν έχει ξεκινήσει ήδη την κάθαρση: «Υπάρχουν αρμοδιότητες. Ποιος θα φέρει το νομοσχέδιο είναι αρμοδιότητα του υπουργού. Δεν μπορώ εγώ να απολογούμαι, συλλογικά υπάρχει ευθύνη. Δεν είναι δικό μου καθήκον το αθλητικό νομοσχέδιο αλλά εγώ έχω την αρμοδιότητα να το επεξεργαστώ όταν θα έρθει. Ο Τσίπρας έχει όλη τη βούληση, όσο δεν είχε κανένας πρωθυπουργός, να εξομαλύνει την κατάσταση προς το καλύτερο».

Γιατί δεν φεύγουν οι κακοί διαιτητές ή γιατί δεν τους διώχνουν από το χώρο του ποδοσφαίρου: «Αυτό να ρωτήσετε την ΕΠΟ. Το σημαντικότερο για κάθε διαιτητή είναι η προσωπικότητα και το ηθικό ανάστημα. Πιστεύω οι Έλληνες, είναι από τους καλύτερους διαιτητές στην Ευρώπη αν τους αφήσουμε. Οι διαιτητές φοβούνται τις ισορροπίες, τι θα τους έρθει. Με τέτοια πίεση είναι δύσκολο να σφυρίζεις. Εγώ μπορεί να πέρασα και να είχα διαφορετική ψυχολογία, είναι στον χαρακτήρα του καθενός. Διαιτητής καλός είναι αυτός που έχει προσωπικότητα και θα σφυρίξει αυτό που βλέπει. Να μη σκεφτεί τίποτα, να μη κάνει δεύτερες σκέψεις και ας κάνει λάθος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x