Stoiximan Super League

Κωνσταντινέας στον ΣΠΟΡ FM: «Υπάρχει μια περίπτωση να προλάβουμε τον τελικό για το VAR»

Στην αποκάλυψη ότι θα γίνει προσπάθεια να υπάρξει χρήση του VAR στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, προέβη μέσω του ΣΠΟΡ FM ο Πέτρος Κωνσταντινέας.

Την ώρα που… VAR ακούμε και VAR δεν βλέπουμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Πέτρος Κωνσταντινέας αποκάλυψε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94.6 ότι θα υπάρξει προσπάθεια από πλευράς των εμπλεκομένων προκειμένου να γίνει χρήση της τεχνολογίας, τελικά…

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε στην εκπομπή «Έφεση της Τρίτης» και τον Κυριάκο Θωμαϊδη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, η Κυβέρνηση θα επιδιώξει να υπάρξει χρήση του VAR στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, στο ματς της 18ης Μαΐου του 2019!

«Να σας κάνω μια αποκάλυψη για το VAR. Υπάρχει μια περίπτωση να προλάβουμε τον τελικό. Έχει αργήσει πολύ η υπόθεση, αλλά υπάρχει μια διαδικασία που θέλει εννιά μήνες εκπαίδευση για να γίνει χρήση του VAR. Τι να κάναμε; Δεν είμαστε ειδικοί για να το προβλέψουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντινέας επί του θέματος.

Παράλληλα, ο πρώην διαιτητής σχολίασε και το… φαινόμενο των ξέων διαιτητών στα μεγάλα παιχνίδια της Σούπερ Λίγκας, σημειώνοντας: «Και οι ξένοι διαιτητές κάνουν λάθη. Όταν κάνει ο ξένος λάθος, κανένας παράγοντας δεν μιλάει. Μέχρι καμία συνέντευξη φτάνουν. Σκεφτείτε να τα κάνει αυτά Έλληνας... Αν οι παράγοντες του ποδοσφαίρου δεν βάλουν πλάτη και να τους διαχειριστούν σωστά, έτσι όπως γίνεται στην Αγγλία, πως θα βελτιωθεί και ο Έλληνας διαιτητής; Αλλιώς βλέπω να μένουμε με τους ξένους. Ουδέν μονιμότερον του προσωρινού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x