Stoiximan Super League

Κωνσταντίνου στον ΣΠΟΡ FM: «Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση»

Την εκτίμησή του για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ έκανε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βασίλης Κωνσταντίνου. «Χρειάζεται προσπάθεια και στήριξη από τον κόσμο», τόνισε για το μέλλον των «πράσινων».

Την αισιοδοξία του για το μέλλον του Παναθηναϊκού και την πίστη του για νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ τόνισε ο Βασίλης Κωνσταντίνου στον ΣΠΟΡ FM 94,6 λίγο πριν την σέντρα του ματς.

Αναλυτικά όσα είπε στον Δημήτρη Λιαργκόβα:
Για την εκτίμησή του για το ματς: «Είναι ένα παιχνίδι με ομάδες που δεν βρίσκονται στην καλύτερή τους κατάσταση. Παρόλα αυτά είναι ένα ντέρμπι. Είναι μεγάλες ομάδες με πολύ κόσμο. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση, παρά της αμυντικές απουσίες. Είναι καλύτερος μεσοεπιθετικά. Ευελπιστώ πως μπορεί να σκοράρει πιο εύκολα από ότι η ΑΕΚ και να πάρει το ματς».

Για το αν έχει κλείσει η υπόθεση «τίτλος»: «Δεν έχει κλείσει, κερδίζοντας ο Παναθηναϊκός σήμερα πλησιάζει τον Ολυμπιακό. Είναι αρκετά δύσκολο ο Παναθηναϊκός να πάρει το πρωτάθλημα, αλλά τουλάχιστον να προσπαθήσουμε να το διεκδικήσουμε».

Για τις κινήσεις που έγιναν, με τους Μαρίνο Ουζουνίδη, Νίκο Λυμπερόπουλο και Τάκη Φύσσα: «Οι άνθρωποι αυτοί ξέρουν την νοοτροπία του Παναθηναϊκού και αφουγκράζονται τι θέλει ο κόσμος. Αυτό προσπαθούν να περάσουν και στο γήπεδο. Θέλει μεγάλη προσπάθεια και στήριξη από τον κόσμο. Ο Παναθηναϊκός θα παίζει καλύτερα με αυτά τα παιδιά. Φυσικά, υπάρχουν και οι ακαδημίες. Όπως είδαμε και στο ματς με τον Κισσαμικό υπάρχουν παιδιά που θα μπορέσουν να ενσωματωθούν στην ομάδα. Με την ανανέωση που θα γίνει, την ελληνοποίηση του ρόστερ, θα αποκτηθεί πάθος και θα προσφέρεται θέαμα και ο κόσμος θα έρχεται να παρακολουθήσει τον κανονικό Παναθηναϊκό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x