Stoiximan Super League

Την άλλη εβδομάδα στο Κορωπί η διοίκηση για τις οφειλές

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου ζήτησε λίγο παραπάνω χρόνο και η ενημέρωση στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού για τις οφειλές θα γίνει την επόμενη εβδομάδα.

Λίγες μέρες παραπάνω θα πρέπει να κάνουν υπομονή οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού για να ενημερωθούν για τις οφειλές του. Θυμίζουμε ότι πριν από τη σημερινή προπόνηση οι παίκτες μίλησαν μεταξύ τους για το θέμα.

Κι αυτό διότι η υπόσχεση της διοίκησης να πάρουν το 60% της δόσης του Οκτωβρίου στο τέλος του Ιανουαρίου δεν έχει τηρηθεί, από τη στιγμή που η Αλ Αϊν έχει καθυστερήσει να δώσει τις 750.000 για τον Μάρκους Μπεργκ. Μέσα σε όλα αυτά έχει «διπλώσει» και η δόση του Δεκεμβρίου και οι παίκτες είναι προβληματισμένοι.

Η απάντηση, αρχικά, από τον Βασίλη Κωνσταντίνου στο αίτημα για άμεση ενημέρωση ήταν ότι αυτός και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ θα μεταβούν αύριο το μεσημέρι στο Κορωπί για να μιλήσουν στους ποδοσφαιριστές. Τελικά, από τη διοίκηση ζήτησαν λίγο παραπάνω χρόνο για να μελετήσουν όλα τα δεδομένα και θα μιλήσουν στους παίκτες για τις οφειλές την άλλη εβδομάδα.

Διονύσης Δεσύλλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x