Αγγλία

Κωνσταντόπουλος: «Θα ανέβουμε στην Πρέμιερ Λιγκ»

Αισιόδοξος πως η Μίντλεσμπρο θα καταφέρει την επόμενη σεζόν να εξασφαλίσει την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ εμφανίστηκε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ντίμι Κωνσταντόπουλος.

Καλύτερη, σε σχέση με τη χρονιά που ολοκληρώθηκε πρόσφατα, θα είναι η επόμενη που έρχεται για την Μίντλεσμπρο, σύμφωνα με όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ντίμι Κωνσταντόπουλος.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας δήλωσε ευχαριστημένος στην αγγλική ομάδα και σίγουρος για την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο δημοψήφισμα της Κυριακής (5/7) που θα γίνει στη χώρα μας, λέγοντας πως κατανοεί απόλυτα και τις δύο πλευρές.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντίμι Κωνσταντόπουλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Playball»:

Για τη φετινή χρονιά με τη Μίντλεσμπρο: «Η χρονιά ήταν φανταστική. Κανείς δεν περίμενε να φτάσουμε εκεί που φτάσαμε. Φέτος, πιστεύουμε πως μερικές προσθήκες θα καταφέρουμε να αποφύγουμε τα πλέι οφ κα να πάρουμε την πρώτη ή τη δεύτερη θέση. Έχω άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα, με την οποία ανανέωσα το Φεβρουάριο και είμαι πολύ ευχαριστημένος».

Για τον προπονητή του: «Έχουμε πολύ καλή σχέση. Τον εκτιμώ ως άνθρωπο. Έχει τεράστια εμπειρία, καθώς έχει δουλέψει με μεγάλους προπονητές. Κάθε φορά που μιλάμε μαθαίνω και κάτι καινούριο από εκείνον».

Για τις συνθήκες στην Αγγλία: «Η κατηγορία ακόμα και στην Τσάμπιονσιπ υπάρχουν μεγάλες ομάδες. Όπως είναι η δική μας. Τα στάνταρ είναι υψηλά και είναι 24 ομάδες που δεν ξέρεις ποια θα είναι στην πρώτη πεντάδα στα μέσα της σεζόν. Αυτό το κάνει όμορφο το πρωτάθλημά μας και γι’ αυτό πολύς κόσμος το παρακολουθεί».

Για τη νέα χρονιά: «Είχαμε 3-4 δανεικούς πέρυσι που γύρισαν στις ομάδες. Ακόμα δεν έχουμε κάνει μεταγραφή, αφού οι δικές μας γίνονται Ιούλιο και Αύγουστο. Πέρυσι, όταν ξεκινήσαμε την προετοιμασία ήμασταν 8-10 επαγγελματίες και οι υπόλοιποι ήταν κάτω των 21. Φέτος έχουμε καλή βάση. Όλοι οι παίκτες της βασικής ενδεκάδας έμειναν και με μερικές προσθήκες νομίζω πως θα είμαστε μία χαρά. Είναι σημαντικό να κρατάς τον κορμό να χτίσεις τη νέα χρονιά».

Για την κατάσταση στην Ελλάδα και τι τον ρωτούν οι Άγγλοι: «Συνήθως με ρωτούν με αστεία για το τι γίνεται στην Ελλάδα. Εδώ, επειδή η χώρα δεν είναι στην ΟΝΕ δεν ασχολούνται και τόσο. Δυστυχώς τα μαθαίνω από την οικογένειά μου που μένει στην Ελλάδα και δυστυχώς εδώ και πέντε χρόνια η χώρα πάει από το κακό στο χειρότερο. Οι Έλληνες τα ξέρουν. Μαθαίνω για το διχασμό και το δημοψήφισμα. Καταλαβαίνω και τις δύο πλευρές. Από τη μία, λέει γιατί όχι να γίνουμε όπως η Αργεντινή. Από την άλλη, ποιος θέλει να βάλει σε ρίσκο την οικογένεια και τα παιδιά του. Είναι μία δύσκολη απόφαση και σίγουρα περνάει δύσκολες ώρες αυτή τη στιγμή η χώρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x