Super League 2

Κωστένογλου: «Δεν δείξαμε ότι θέλουμε να κερδίσουμε»

Προβληματισμένος από την ήττα του Άρη στα Τρίκαλα, αλλά και από την εικόνα της ομάδας του κυρίως στο πρώτο ημίχρονο εμφανίστηκε ο Νίκος Κωστένογλου.

Στο στόχο της ανόδου, που δυσκολεύει ακόμη περισσότερο μετά την ήττα στα Τρίκαλα, αναφέρθηκε ο Νίκος Κωστένογλου. Ο τεχνικός του Άρη, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, αναφέρθηκε στην κακή εικόνα της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο αλλά και στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε το παιχνίδι.

Αναλυτικά:

«Προσπαθήσαμε να κάνουμε την ομάδα πιο επιθετική. Όταν ο αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις για μας, δυστυχώς όμως μετά από λίγα λεπτά μείναμε κι εμείς με δέκα παίκτες. Προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε, είχαμε την κατοχή της μπάλας αλλά δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Είναι σαφές ότι ο δρόμος γίνεται ακόμη πιο δύσβατος για μας, πρέπει όμως να έχουμε ηρεμία για να συνεχίσουμε».

Σε ερώτηση σχετική με τις επιλογές του στην επιθετική γραμμή, απάντησε: «Είναι δύσκολες οι επιλογές με την έλλειψη του Μπαργκάν, την απουσία του Τζιμπούρ. Το θέμα για μένα είναι ότι η γενικότερη εικόνα της ομάδας δεν ήταν καλή. Χρησιμοποίησα όλους τους διαθέσιμους παίκτες, αλλάξαμε την εικόνα μας αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε γκολ».

Για τους Ραούλ Μπράβο και Ντούνη: «Είχαμε και την αναγκαστική αλλαγή του Τάτου. Δεν μπορείς να αρχίσεις ένα παιχνίδι βάζοντας μέσα όλα τα όπλα σου. Δεν παίρνω επιπόλαιες αποφάσεις. Ο Ντούνης μπήκε σ’ ένα πρόγραμμα σταδιακής ενσωμάτωσης έπειτα από τον τραυματισμό του, συν τοις άλλοις έπρεπε να έχω επιλογές και στον πάγκο. Σε ότι αφορά τον Ραούλ Μπράβο, επειδή τα Τρίκαλα είναι δυνατά στο ψηλό παιχνίδι, πίστευα ότι με τον Μπράβο δεν θα κινδυνέψουμε. Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι δεν ήταν η ιδανικότερη επιλογή».

Ρωτήθηκε για το αν η ομάδα του δεν είχε τη ψυχολογία για να κερδίσει το παιχνίδι και απάντησε: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν δείξαμε ότι θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Αυτή η είναι η αλήθεια. Μετά η ομάδα ξύπνησε, είχε πιο ισορροπημένη εικόνα κι έδειξε ότι ήθελε να κερδίσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x