Stoiximan Super League

Λαγός: «Φέτος την υπέρβαση!» (Web tv)

«Διψασμένοι» έδειξαν στο sport-fm.gr οι Τάσος Λαγός και Βασίλης Αγγελόπουλος του Παναθηναϊκού. Ο πρώτος για πρωτάθλημα και Ευρώπη, ο δεύτερος για καθιέρωση και συνέχιση του «ονείρου» του.

Δεν το διατυμπανίζουν, αλλά το... λένε ανοιχτά! Στόχος του Παναθηναϊκού του χρόνου είναι να κάνει την υπέρβαση και πέραν από μιας καλής πορείας στην Ευρώπη -όπου το «προστάζει» το DNA του- να φτάσει και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, όπως τόνισε στο sport-fm.gr ο Τάσος Λαγός!

Ο έμπειρος -πλέον- μέσος μίλησε στον Νίκο Παγκάκη τόσο για το πώς κυλά η προετοιμασία μέχρι στιγμής, όσο και για τις βλέψεις που έχει για τη νέα σεζόν, η οποία... πλησιάζει, τουλάχιστον όσον αφορά το Champions League.

Εξίσου «ανακρίθηκε» ο... μικρός του Παναθηναϊκού, Βασίλης Αγγελόπουλος, ο οποίος με τη σειρά του μίλησε για την πρωτόγνωρη εμπειρία μιας προετοιμασίας. Ο νεαρός έδειξε στο sport-fm.gr συνειδητοποιημένος για το πού βρίσκεται και τις απαιτήσεις που υπάρχουν, ενώ εμφανίστηκε έτοιμος να βάλει κάτω το κεφάλι και να δουλέψει όσο χρειάζεται προκειμένου να καθιερωθεί.



Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Νίκο Παγκάκη ο Τάσος Λαγός

«Το αποτέλεσμα δεν παίζει ρόλο. Ήταν μια καλή προπόνηση για όλους, θέλαμε να τεστάρουμε την αντοχή μας, να δούμε σε τι σημείο βρισκόμαστε. Παίξαμε όλοι από 45' και αυτό που κρατάμε είναι η διάθεση για ποδόσφαιρο που έχουμε. Ακόμα είναι νωρίς να βγάλουμε συμπεράσματα, αλλά όλα κυλούν μια χαρά... Η ομάδα έχει κορμό τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ φέτος ενισχυθήκαμε καλά και γρήγορα, είμαστε από νωρίς όλοι μαζί. Θέλουμε να κάνουμε την υπέρβαση.

Στόχος δεν είναι μόνο η ευρωπαϊκή πορεία, σίγουρα θέλουμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα, οι συγκυρίες είναι καλύτερες, γιατί δουλεύουμε καλύτερα, είμαστε από νωρίς όλοι μαζί, έχουν ήδη γίνει μεταγραφές. Ίσως μπορούμε φέτος να κάνουμε κάτι καλύτερο, όλοι αυτό θέλουμε... Σκεφτόμαστε την Ευρώπη, ο Παναθηναϊκός έχει μάθει να ζει με την Ευρώπη, δεν γίνεται να πούμε εκεί όχι. Είναι τα πρώτα παιχνίδια που έρχονται και θέλουμε να 'μαστε έτοιμοι για να προκριθούμε».


Κι αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βασίλης Αγγελόπουλος

«Ήταν μια καλή ευκαιρία για εμάς να ξεφύγουμε απ' τη ρουτίνα των προπονήσεων, γιατί πάντα είναι πιο ενδιαφέρον να εξασκείς αυτά που προπονείσαι κόντρα σε κάποιον αντίπαλο. Εμείς αυτό που κάνουμε είναι να δουλεύουμε σκληρά, αυτό θέλουμε να εκμεταλλευτούμε εδώ στην Ολλανδία, να είμαστε έτοιμοι στις 28 Ιουλίου και να καταφέρουμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο.

Αυτό που θέλει να μας περάσει ο κόουτς και είναι χαρακτηριστικό του Παναθηναϊκού είναι να παίζουμε σαν ομάδα, ο ένας για τον άλλο. Μας αρέσει το γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο και σίγουρα θέλουμε ταχύτητα σε σκέψη και ταχύτητα.

Είναι ένα όνειρο να προπονούμαι στον Παναθηναϊκό με τέτοιους παίκτες και να ανήκω σε αυτό το ιστορικό κλαμπ. Πολύ τυχερός και χαρούμενος. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να δρω σαν σφουγγάρι, να παίρνω ό,τι καλύτερο μπορώ απ' τον καθένα, να βελτιώνομαι προσωπικά και να δίνω ό,τι μπορώ στην ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x