Αγγλία

Λακαζέτ για αντί-Γκριεζμάν στην Ατλέτικο

Την πτώση από τα... σύννεφα θέλει να αποφύγει η Ατλέτικο Μαδρίτης και ως εκ τούτου εξετάζει από τώρα τις επιθετικές επιλογές της, σε περίπτωση που φύγει ο Γκριεζμάν το προσεχές καλοκαίρι.

Από τη μεριά της η Ατλέτικο έχει ενημερώσει τους «κόκκινους διαβόλους» πως επιθυμεί να κρατήσει τον Γάλλο επιθετικό για ακόμα έναν χρόνο στην Ισπανία. Όμως στο σύγχρονο ποδόσφαιρο τα πολλά μηδενικά αλλάζουν αποφάσεις και επιθυμίες από τη μία στιγμή στην άλλη.

Στην περίπτωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα πολλά μηδενικά αποτελούν προϋπόθεση προκειμένου να αγοράσει κάποιον παίκτη. Πόσω μάλλον τώρα που ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι εκείνος που κινεί τα νήματα. Είναι ευρέως γνωστό πως ο Γκριεζμάν αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο για τον Πορτογάλο τεχνικό και τα εκατό εκατ.ευρώ μοιάζουν αρκετά για να απαλύνουν τον πόνο της Ατλέτικο.

Βέβαια μιλάμε για μία ομάδα που έχει παράδοση στους επιθετικούς. Οι Αγκουέρο, Φορλάν, Φερνάντο Τόρες, Ράνταμελ Φαλκάο, Κόστα, Νταβίντ Βίγια και Μάτζουκιτς έχουν περάσει την τελευταία δεκαετία από τους «ροχιμπλάνκος» και λογικό είναι η συγκεκριμένη θέση να έχει ιδιαίτερη βαρύτητα. Έτσι στη Μαδρίτη προετοιμάζονται για τον επόμενο.

Η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Λυών προκειμένου να διερευνηθεί το κατά πόσο διαλλακτική είναι η γαλλική ομάδα για τον Αλεξάντερ Λακαζέτ. Μάλιστα η Ατλέτικο προσπάθησε να κλείσει τον παίκτη στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου όμως η Λυών διέκοψε τις επαφές με τον παίκτη ωστόσο να μην είναι αρνητικός.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Γκριεζμάν έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον συμπατριώτη του, δηλώνοντας πως θα αποτελούσε πολύ καλή επιλογή για την γραμμή κρούσης της ομάδας του.

Ο Λακαζέτ τη φετινή σεζόν σε 30 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις έχει πετύχει 26 γκολ και αδιαμφισβήτητα αποτελεί μία πολύ αξιόπιστη λύση για την δευτεραθλήτρια Ευρώπης, σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γκριεζμάν στο νησί. Η εμπορική του αξία είναι γύρω στα 40 εκατ.ευρώ όμως σε ένα μεταγραφικό παζάρι που αναμένεται να πάρει φωτιά (αυτό του καλοκαιριού), δεν αποκλείεται το συνολικό κόστος της μεταγραφής να ανέβει κι άλλο.

Επιμέλεια: Νίκος Στίβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x