Αγγλία

Λαμέλα: «Είμαι ευχαριστημένος στην Τότεναμ»

Κανένα λόγο να αναζητήσει αλλού ποδοσφαιρικό καταφύγιο δεν έχει ο Ερίκ Λαμέλα, ο οποίος νιώθει καλά και έτοιμος να δείξει το καλό του πρόσωπο με τη φανέλα της Τότεναμ!

Κανένα λόγο να αναζητήσει αλλού ποδοσφαιρικό καταφύγιο δεν έχει ο Ερίκ Λαμέλα, ο οποίος παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με τον τρόπο ζωής στην Αγγλία, πλέον νιώθει καλά και έτοιμος να δείξει το καλό του πρόσωπο με τη φανέλα της Τότεναμ!

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ρωτήθηκε για τις φήμες ότι οι Γιουβέντους και Ίντερ ενδιαφέρθηκαν να τον κάνουν δικό τους και απάντησε: «Ποτέ! Ούτε η Γιουβέντους, ούτε η Ίντερ. Όταν αγωνίζομαι σκέφτομαι ότι βρίσκομαι στην Τότεναμ και νιώθω χαρούμενος. Η ομάδα μονίμως εξελίσσεται και εγώ ζω στο Λονδίνο που το αγαπώ»!

Μιας που η κουβέντα πήγε στις ιταλικές ομάδες, ο διεθνής άσος αναφέρθηκε και στην αντάμωση με τη «Γιούβε» για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ: «Είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Η Γιουβέντους είναι δυνατή ομάδα, όπως και εμείς κάτι που δείξαμε και ενάντια στη Λίβερπουλ».

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x