Champions League

Λάμπαρντ και Φέρντιναντ «τα έχωσαν» σε Μορένο

Ο αμυντικός της Λίβερπουλ ήταν ο νο1 στόχος κριτικής από τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν έδειξαν έλεος στα λάθη του.

Δεν ήταν μόνο ο Γιούργκεν Κλοπ και οι φίλοι της Λίβερπουλ που δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν είδαν το 0-3 των «κόκκινων» να γίνεται 3-3 από την Σεβίλλη, κυρίως από τα τραγικά λάθη του Αλμπέρτο Μορένο.

Οι Φρανκ Λάμπαρντ και Ρίο Φέρντιναντ άσκησαν σκληρή κριτική στον Ισπανό ποδοσφαιριστή μέσα από την εκπομπή του BT Sport: «Τα ατομικά λάθη κόστισαν στην Λίβερπουλ. (Ο Μορένο) είχε μια κακή, κακή βραδιά», δήλωσε ο Φέρνιναντ και συνέχισε: «Αν είσαι συμπαίκτης του, του φωνάζεις ‘τι κάνεις εκεί;’. Είναι ηλίθιο και αφελές, και τιμωρήθηκαν γι’ αυτό».

Σε παρόμοιο τόνο κυμάνθηκαν και οι παρατηρήσεις του Φρανκ Λάμπαρντ: «Αν τη γλιτώσεις στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, δεν έχεις πρόβλημα. Η πίεση στο πρώτο γκολ (της Σεβίλλης) δεν έχει νεύρο. Ο Γιούργκεν Κλοπ θα είναι κι αυτός απογοητευμένος μαζί του. Όταν κάνεις τσαπατσούλικα λάθη, αλλάζει όλη η οπτική του αγώνα μόνο από έναν παίκτη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x