Stoiximan Super League

Λαμπρόπουλος: «Έχουμε αυτοκτονικές τάσεις»

Στην αδυναμία της ΑΕΚ να τελειώσει δικά της παιχνίδια -η οποία κόστισε νέα απώλεια βαθμών με αντίπαλο την Κέρκυρα- στάθηκε ο σκόρερ της «Ένωσης», Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Στην επαναλαμβανόμενη αποτυχία της ΑΕΚ να κλειδώσει παιχνίδια που μοιάζουν δικά της αναφέρθηκε μετά την ισοπαλία με την Κέρκυρα (1-1) ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Μιλώντας στη NOVA, ο σκόρερ της «Ένωσης» ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «έχουμε αυτοκτονικές τάσεις» και υπογράμμισε ότι αυτό που λείπει από την ομάδα είναι να αποκτήσει ξανά στόφα νικητή.

Εξάλλου, σημείωσε ότι η νίκη σήμερα χάθηκε από μια αδράνεια και ένα λάθος, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να κοιτάξει η ΑΕΚ πώς θα πάρει νίκες στα επόμενα παιχνίδια.


Αναλυτικά όσα είπε ο Λαμπρόπουλος

Για το ματς: «Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Έχουμε… αυτοκτονικές τάσεις. Και με τον Ατρόμητο και σήμερα και με την Καρδίτσα. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Δεν γίνεται να χάνουμε τέτοια ματς. Πρέπει να συζητήσουμε να βρούμε τι φταίει».

Για το αν η Κέρκυρα με τις συνεχείς αλλαγές στη διάταξή της μπέρδεψε την ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο: «Όταν μια ομάδα παίζει εντός έδρας, είτε είναι η Κέρκυρα είτε άλλη ομάδα θέλει βαθμούς. Αμυντικά δεν είχαμε προβλήματα. Μια αδράνεια, ένα λάθος και ήρθε αυτό το γκολ».

Για τον ρόμβο: «Το πλάνο ήταν να αιφνιδιάσουμε τον αντίπαλο, να είμαστε πιο συμπαγείς στο κέντρο. Κάναμε φάσεις. Στο δεύτερο θέλαμε να διαχειριστούμε αυτό το σκορ υπέρ μας, αλλά δεν τα καταφέραμε. Θέλουμε να σκοράρουμε, να μας φύγει αυτό που συμβαίνει να μην κερδίζουμε. Αυτό μας λείπει. Να αποκτήσουμε ξανά στόφα νικητή. Είναι το χειρότερο να φεύγουμε από το γήπεδο χωρίς να παίρνουμε αυτό που μας αξίζει».

Για τη συνέχεια: «Είχαμε πει και πριν το ματς και πριν τον Πλατανιά ότι είναι καλή ευκαιρία να κάνουμε ένα σερί, να πάρουμε ψυχολογία κι εμείς. Όσο κερδίζεις αποκτάς μεγαλύτερη βοήθεια. Τώρα κάναμε μια ισοπαλία, είμαστε στεναχωρημένοι. Πρέπει να κάνουμε το 3 στα 3 στα επόμενα παιχνίδια».

Για το πρωτάθλημα: «Οι μικρές ομάδες έχουν ανέβει επίπεδο. Όλοι -κι εμείς- κάνουμε γκέλες. Πρέπει όμως να εκμεταλλευόμαστε τις γκέλες των άλλων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x