Stoiximan Super League

Λαμπρόπουλος: «Νικήσαμε και για τον Μοράις. Μας έχει σταθεί ο κόσμος»

Αφού ευχαρίστησε εκ μέρους των συμπαικτών του τον Ζοσέ Μοράις, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αναφέρθηκε στους στόχους που έχει πλέον η ΑΕΚ και ζήτησε από τον κόσμο να αγκαλιάσει τη νέα προσπάθεια.

Ευχαρίστησε τον Ζοσέ Μοράις εκ μέρους των συμπαικτών του ο Βασίλης Λαμπρόπουλος. Ο αμυντικός της ΑΕΚ, μιλώντας στη Nova, αναφέρθηκε στη σημασία της νίκης επί του Αστέρα, στους νέους στόχους της ομάδας, ενώ ζήτησε από τον κόσμο να συνεχίσει να στέκεται στο πλευρό της Ένωσης.

Αναλυτικά:

«Περαστικά στον Γκοντό που χτύπησε στο παιχνίδι, εύχομαι να γίνει καλά σύντομα, αυτά είναι πάνω από το ποδόσφαιρο. Εκ μέρους όλων των παικτών θέλω να πω ένα “ευχαριστώ” στον προηγούμενο προπονητή, σήμερα ήταν μία νίκη και για αυτόν. Μας βοήθησε πολύ ο νέος προπονητής σε ψυχολογία. Ξέραμε πως ήταν σαν πρώιμος τελικός γιατί αν δεν κερδίζαμε θα μέναμε πολύ πίσω για τα πλέι οφ.

Αναπροσαρμόζουμε τους στόχους μας, πλέον πρέπει να μπούμε στα πλέι οφ, να είμαστε ανταγωνιστικοί και ο κόσμος να αρχίσει να αγκαλιάζει αυτήν την προσπάθεια. Σίγουρα ο κόσμος είναι πολύ απογοητευμένος, αν μπεις στα αποδυτήρια θα το καταλάβεις. Θέλαμε τη νίκη και για τον κόσμο μας, στα δύσκολα μας έχει σταθεί και πήραμε τη νίκη και για αυτόν.

Από τη στιγμή που πέρυσι κατακτήσαμε το Κύπελλο, δεν μπορούμε να κοιτάμε κάτι διαφορετικό φέτος. Δυστυχώς έχουμε μείνει πίσω στο πρωτάθλημα, ο ρεαλιστικός στόχος μας είναι να πάρουμε το Κύπελλο και να τερματίσουμε πρώτοι στα πλέι οφ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x