Stoiximan Super League

Λαμπρόπουλος: «Πρώτα να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας και μετά ο Ολυμπιακός»

Το βάρος στο ματς με τον Ηρακλή έριξε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, τονίζοντας πως στην ΑΕΚ δεν σκέφτονται ακόμη το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Νίκη και με καλή εμφάνιση κόντρα στον Ηρακλή ώστε να ευχαριστηθεί ο κόσμος είναι ο στόχος της ΑΕΚ όπως τόνισε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος. Ο αμυντικός της Ένωσης, μιλώντας στη Nova, τόνισε πως προέχει το ματς με τον «Γηραιό» και στη συνέχεια θα έρθει σε πρώτο πλάνο το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

Για το ματς με τον Ηρακλή και το ντέρμπι που ακολουθεί: «Το επίκεντρό μας δεν είναι το παιχνίδι στο Γ. Καραϊσκάκης. Το επίκεντρό μας είναι να βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα ματς, να είμαστε κοντά κι από εκεί και πέρα να δούμε τι καλύτερο θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε. Το καλό θα είναι να μη φύγει καθόλου η συγκέντρωσή μας, γιατί πρέπει να κάνουμε το τρία στα τρία, να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας που θα είναι στο γήπεδο και να πάμε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ο Ηρακλής έχει τον ίδιο προπονητή με πέρυσι και έχουν δουλέψει πολύ καλά αυτά τα δύο χρόνια. Φέτος δείχνουν το ίδιο καλό πρόσωπο. Ήδη στα πρώτα ματς έδειξαν πολύ καλά δείγματα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και αν σκοράρουμε νωρίς θα είναι ακόμα καλύτερα»
.

Για την χρησιμοποίησή του ως αμυντικό χαφ: «Είχα πολύ καιρό να παίξω σ' αυτή τη θέση. Προσπαθώ για το καλύτερο. Όπου μου ζητηθεί θα παίξω, γιατί αν ο προπονητής κρίνει ότι είναι καλό για την ομάδα εγώ πρέπει να ανταποκριθώ. Σιγά - σιγά αρχίζω και το βρίσκω και θα είμαι καλύτερος στη συνέχεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x