Stoiximan Super League

Λαμπρόπουλος: «Θα επιστρέψω πιο δυνατός»

Την πίστη του πως θα καταφέρει να επιστρέψει καλύτερος και πιο δυνατός από τον σοβαρό τραυματισμό του, εξέφρασε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο πλαίσιο της υπογραφής του νέου του συμβολαίου με την ΑΕΚ.

Το συναισθηματικό του δέσιμο με την ΑΕΚ αλλά και την επιθυμία του να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη της διοίκησης προς το πρόσωπο του τόνισε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, στο πλαίσιο της ανακοίνωσης της επέκτασης του συμβολαίου του με τον «δικέφαλο» ως το 2020.

Ο 27χρονος αμυντικός, αφού ευχαρίστησε τους συμπαίκτες και τον προπονητή του για την στήριξη που του παρείχαν τις δύσκολες στιγμές που ακολούθησαν μετά τον τραυματισμό στο παιχνίδι με τον Πλατανιά, υποσχέθηκε πως θα κάνει ότι μπορεί για να επιστρέψει ακόμα καλύτερος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Λαμπρόπουλος στο ΑΕΚ TV:

«Στη ζωή μου πορεύομαι με την άποψη πως κάθε εμπόδιο είναι για καλό. Το πρώτο βήμα έγινε με την ανανέωση. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, τον προπονητή μου για τη στήριξη που μου παρείχε αλλά και τους συμπαίκτες μου που το χάρηκαν περισσότερο από μένα. Θα επιστρέψω ακόμα καλύτερος.

Η πορεία μου στην ΑΕΚ έχει περάσει από πολλά κύματα. Είτε θετικά, είτε αρνητικά. Αυτό με έχει αγγίξει πολύ συναισθηματικά. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ και υπόσχομαι να το ανταποδώσω σύντομα».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x