Stoiximan Super League

Λάμπρου: «Να δικαιώνω όσους με έφεραν στον Πανιώνιο»

Χαρούμενος για το βραβείο του MVP της δεύτερης αγωνιστικής της Super League δήλωσε ο Λάζαρος Λάμπρου, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως το σημαντικό είναι να κερδίζει κάθε ματς ο Πανιώνιος.

Να δικαιώσει όσους τον πίστεψαν και τον έφεραν στον Πανιώνιο, θέλει ο Λάζαρος Λάμπρου.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός σε δηλώσεις του κατά το περιθώριο της βράβευσής του ως MVP της δεύτερης αγωνιστικής της Super League εμφανίστηκε χαρούμενος για το συγκεκριμένο του επίτευγμα, ωστόσο υποστήριξε πως το σημαντικό γι αυτόν είναι να κερδίζει η ομάδα του.

«Καταρχήν είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου να κερδίσει. Αυτό είναι το σημαντικότερο από όλα. Σαφώς και νιώθω χαρούμενος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας και μπορώ και βοηθάω όσο περισσότερο μπορώ ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλω να δικαιώνω συνέχεια τους ανθρώπους που με πιστεύουν, που με έφεραν εδώ. Τον προπονητή που με βάζει στην βασική ενδεκάδα», είπε αρχικά στη NOVA ο μεσοεπιθετικός του Πανιωνίου.

«Είναι ένα βραβείο μιας αγωνιστικής. Κάθε εβδομάδα παίζουμε καινούργια παιχνίδια. Οι προσδοκίες υπάρχουν και εύχομαι να είναι το πρώτο από τα πολλά τέτοια βραβεία που θέλω να πάρω. Το σημαντικότερο είναι να κερδίζει η ομάδα. Γιατί μέσα από αυτή τη νίκη κατάφερα να πάρω και αυτό το βραβείο», ολοκλήρωσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x