Europa League

Λάμπρου στον ΣΠΟΡ FM: «Έχει στρώσει ο Άγιαξ»

Βελτιωμένο χαρακτήρισε μέσω του ΣΠΟΡ FM 94.6 τον Άγιαξ, που σήμερα θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, ο Κώστας Λάμπρου, ο οποίος τον γνωρίζει πολύ καλά λόγω της παρουσίας του στο ολλανδικό πρωτάθλημα.

Σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με το πρώτο του παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη φετινή σεζόν είναι πλέον ο Άγιαξ, σύμφωνα τα όσα δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 ο Κώστας Λάμπρου, ο οποίος τον ξέρει από πρώτο χέρι λόγω της παρουσίας του στο Ολλανδία πρωτάθλημα με τη φανέλα της Βίλεμ.

«Έχουν στρώσει τελευταία. Ανοίγεται πολύ για να παίξει καλό ποδόσφαιρο, το κλασικό ολλανδικό ποδόσφαιρο. Αυτό τους στοίχισε στην αρχή της σεζόν. Ωστόσο, τώρα έχουν στρώσει στο πρωτάθλημα τουλάχιστον», τόνισε ο πρώην πορτιέρο των Φέγενορντ και Εξέλσιορ μιλώντας στους Αλέξη Σπυρόπουλο και Βάιο Τσούτσικα.

Αναλυτικά μίλησε για:

-το αν έχει βελτιωθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Άγιαξ και τα όσα: «Έχει στρώσει τελευταία. Ανοίγεται πολύ για να παίξει καλό ποδόσφαιρο, το κλασικό ολλανδικό ποδόσφαιρο. Αυτό τους στοίχισε στην αρχή της σεζόν. Ωστόσο, τώρα έχουν στρώσει, τουλάχιστον στο πρωτάθλημα. Γενικά έχουν κάνει πολλές αλλαγές. Για παράδειγμα, ο Σινκράβεν παίζει πλέον αριστερό μπακ και τους έχει βγει, όπως έχει συμβεί και με άλλους παίκτες. Σίγουρα δεν είναι ο Άγιαξ που ξέραμε λίγα χρόνια πριν. Πάντως, παραμένει κίνδυνος θάνατος στην έδρα του».

-το κλίμα που επικρατούσε πριν το πρώτο ματς με τον Παναθηναϊκό: «Δεν ήταν καλό το κλίμα και ακουγόταν ότι θα φύγει προπονητής τους ο Μπος».

-την παρουσία του Γιάννη Αναστασίου: «Ο κύριος Αναστασίου, όπως και εμείς, δεν έχει κάνει την καλύτερη σεζόν έως τώρα. Αμυντικά είναι καλοί, αλλά παίζουν κλειστά και χάνουν μπάλες και αυτό τους έχει κοστίσει. Δεν αρέσει πολύ στην Ολλανδία να παίζεις κλειστά και οι περισσότερες ομάδες παίζουν ανοιχτά».

-την αναμέτρηση της Φέγενορντ (της οποίας έχει φορέσει τη φανέλα) με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Πιστεύω ότι δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Πάντως, η Φέγενορντ μου έχει προκαλέσει έκπληξη και στο πρωτάθλημα παρουσιάζεται πολύ δεμένη. Έχει κάποιους παίκτες με προσωπικότητα που βοηθούν τους νεότερους. Τα καταφέρνουν πλέον και σε παιχνίδια που δεν παίζουν καλά. Εύχομαι από καρδιάς να βγει πρωταθλήτρια, δεν περίμενα πάντως να παρουσιαστεί τόσο καλή στην Ευρώπη. Υπήρξαν χρόνια που έδωσε ευκαιρίες σε νέα παιδιά και πλέον πρόσθεσαν και κάποιους παίκτες που έχουν βοηθήσει».

-τη δική του πορεία στην Ολλανδία: «Τα τελευταία τρία με τέσσερα χρόνια πιστεύω ότι τα πάω καλά. Στην πρώτη χρονιά είχα κάποιες κακές στιγμές, αλλά πήρα ευκαιρίες. Πέρυσι σωθήκαμε την τελευταία αγωνιστική. Φέτος έχουμε νέα ομάδα και προσπαθούμε να βρούμε τα πατήματά μας. Την περασμένη αγωνιστική πήραμε 0-0 στο ματς με την Αϊντχόφεν που ήταν πολύ σημαντικό. Τώρα έχουμε ένα παιχνίδι μπροστά μας που πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x