Κύπελλο Ελλάδας

Λαυδαριάς; «Δεν τελειώσαμε όλες τις φάσεις»

Διαβάστε τι δήλωσε ο βοηθός του προπονητή της ΑΕΛ, Ανδρέας Λαυδαριάς.

Στις τελικές που δεν μπόρεσε να εκμεταλλευθούν οι παίκτες της ΑΕΛ στάθηκε ο Ανδρέας Λαυδαριάς μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα στην Καρδίτσα και την πρόκριση της ΑΕΛ.

«Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μας για τη πρόκριση. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και πιστεύω πως δικαιούμασταν να κερδίσουμε. Ήμασταν σε όλο το ματς καλύτεροι και κάποιες ευκαιρίες θα μπορούσαν να γίνουν και γκολ, αλλά δεν το κάναμε. Σήμερα αγωνίστηκαν κάποια παιδιά που δεν είχα αρκετό χρόνο συμμετοχής, αλλά αυτό δεν λέει κάτι καθώς και οι αντίπαλοί μας είχαν αρκετές αλλαγές. Ο αντίπαλός μας από ένα σημείο και μετά έγινε αρκετά σκληρό από τους γηπεδούχους. Φυσικά για να κερδίσουν κάτι, δεν θεωρώ πως ήταν αντιαθλητικό. Υπήρξε λοιπόν ένας εκνευρισμός από την ομάδα μας και δεν τελειώσαμε όλες τις φάσεις για να έρθει η νίκη», ανέφερε ο βοηθός του Ηλία Φυντάνη και συνέχισε για τον τραυματισμό του Λαγού:

«Περιμένουμε ακόμα να μας ενημερώσει ο γιατρός. Θα δούμε τα υπόλοιπα παιδιά πως θα είναι στις προπονήσεις, δεν θα έχουμε κάποια έλλειψη από κάρτες. Θα φανεί στις προπονήσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x