Stoiximan Super League

Λαυδαριάς: «Δικαιούμασταν να κερδίσουμε, θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει νωρίτερα»

Νωρίτερα θα μπορούσε να είχε σκοράρει και να… τελειώσει το ματς η ΑΕΛ σύμφωνα με τον βοηθό του Ηλία Φυντάνη, Ανδρέας Λαυδαριάς.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Ανδρέας Λαυδαριάς:

«Ο κόουτς αισθάνθηκε μία αδιαθεσία και γι’ αυτό δεν είναι παρών. Ζητάει συγγνώμη γι’ αυτό. Σχετικά με το παιχνίδι ήμασταν πολύ καλύτεροι σε όλο το ματς και δικαιούμασταν να κερδίσουμε. Θα μπορούσαμε να βάλουμε πιο γρήγορα τα γκολ, καθώς χάσαμε τρεις-τέσσερις ευκαιρίες που θα μπορούσαν να τελειώσουν με ευτυχή κατάληξη, αλλά ήμασταν άτυχοι.

Όσο περνούσε η ώρα αυτό μας γέμισε με πίεση και άγχος. Αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο και δυσκολεύει τις καταστάσεις. Πιστεύω όμως πως στο τέλος επιβραβευτήκαμε με το γκολ και μπορούμε να προχωρήσουμε ακόμα καλύτερα για τη συνέχεια. Να παίρνουμε τις νίκες κι αν μπορούμε να παρουσιάζουμε και καλό ποδόσφαιρο»
, είπε αρχικά.

Για το γεγονός πως η ΑΕΛ σκοράρει στα τελευταία λεπτά: «Εμείς τον καιρό που βρισκόμαστε εδώ πιστεύω πως η ομάδα αγωνίζεται πάρα πολύ καλά και θα μπορούσαμε σήμερα να τελειώσουμε κάποιες φάσεις νωρίτερα. Δυστυχώς δεν έγινε, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το τελικό αποτέλεσμα είναι αυτό που έχει σημασία αυτές τις στιγμές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x