Europa League

Λάζαρος στον ΣΠΟΡ FM: «Αν είχαμε λίγη τύχη στο τέλος…»

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στάθηκε στην ψυχωμένη εμφάνιση της ΑΕΚ απέναντι στη Μίλαν, αλλά και στις λεπτομέρειες που θα μπορούσαν να είχαν γράψει ακόμη μεγαλύτερο θρίαμβο…

Περήφανος για την μεγάλη προσπάθεια της ΑΕΚ στο «Σαν Σίρο» παρουσιάστηκε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Ο μεσοεπιθετικός της Ένωσης στάθηκε στη μάγκικη εμφάνιση της ομάδας του και έδειξε... πικραμένος που στο τέλος η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους για να φτάσουν στο απόλυτο κόλπο γκρόσο με το διπλό επί της Μίλαν.

Αναλυτικά όσα είπε στους απεσταλμένους και τον Γιώργο Πετρίδη του ΣΠΟΡ FM

«Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, είχαμε σωστούς ρόλους, θυσιαστήκαμε ο ένας για τον άλλο και πήραμε αυτό το μεγάλο αποτέλεσμα στο Σαν Σίρο. Αν στο τέλος είχαμε λίγο τύχη ακόμα, χωρίς υπερβολή, θα μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη! Κλείσαμε σωστά τους χώρους, οι επιθετικοί βοηθούσαν τους αμυντικούς και οι αμυντικοί τους επιθετικούς. Η πρόκριση ήταν ανοιχτή για την ΑΕΚ μετά το διπλό επί της Ριέκα. Απομένουν τρία δύσκολα ματς τα οποία θα κρίνουν τη τύχη μας στη διοργάνωση. Πιστέψτε με, η φράση κάθε ματς ξεχωριστά δεν είναι τόσο κλισέ όσο ακούγεται. Είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε σε αυτή τη φάση της σεζόν. Μπαίνοντας απόψε στο αεροπλάνο σκεφτόμαστε μόνο τον Ατρόμητο. Μετά το Κύπελλο και θα δούμε το επόμενο ματς με τη Μίλαν όταν θα είναι η ώρα του…»

Ερωτηθείς για τους πανηγυρισμούς με την κόρη του στο φινάλε του αγώνα: «Είναι μοναδικές αυτές οι στιγμές, μου δίνουν τόση χαρά και κίνητρο για να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x