Stoiximan Super League

Λάζαρος: «Κάναμε ένα ποδοσφαιρικό έπος, αν θέλει η ΑΕΚ τελειώνει την ανανέωσή μου σε 10''»

Ως ένα ποδοσφαιρικό έπος χαρακτήρισε την ανατροπή της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού ο πρωταγωνιστής της μεγάλης νίκης της «Ένωσης», Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, που αναφέρθηκε και στο θέμα του συμβολαίου του.

Εκστασιασμένος από τη νίκη της ΑΕΚ και με τον τρόπο που αυτή επιτεύχθηκε παρουσιάστηκε με δηλώσεις του στη NOVA ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, χαρακτηρίζοντας το κατόρθωμα της ομάδας ως ένα ποδοσφαιρικό έπος.

Παράλληλα, αποκάλυψε και το μήνυμα που έλαβε στο ημίχρονο από τον Γιώργο Καραγκούνη, στο οποίο του έλεγε ότι η ΑΕΚ μπορεί να γυρίσει το ματς.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η ΑΕΚ έκανε ένα ποδοσφαιρικό έπος. Δεν γίνεται τέτοια ανατροπή σε 30 λεπτά. Είχα πει πέρυσι ότι δεν είχα δει καλύτερη εμφάνιση από αυτή του Παναθηναϊκού στο περσινό πρώτο ημίχρονο που χάσαμε 3-2. Σήμερα, μπορώ να πω ότι δεν έχω δει καλύτερη εμφάνιση από αυτή που κάναμε στο τελευταίο μισάωρο. Ωστόσο, θέλω να πω ότι όλα αυτά τα αφήνουμε πίσω. Πρέπει να πάμε σεμνά και ταπεινά. Κάθε ματς για μας είναι σημαντικό, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Αούστρια. Αυτή η νίκη πρέπει να βγει σε DVD και να μοιράζεται».

Για το θέμα του συμβολαίου του: «Είναι αλήθεια ότι υπάρχει μια οψιόν για φέτος, αλλά από τη μεριά μου λέω ότι αν η ΑΕΚ θέλει, ανανεώνει το συμβόλαιό μου σε 10’’».

Για το αν πήρε μήνυμα από τον Σκίμπε: «Δεν έχω ανοίξει ακόμα το κινητό μου, αλλά στο ημίχρονο πήρα ένα μήνυμα από τον Καραγκούνη, που μου έγραφε “θα το γυρίσετε”».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x