Stoiximan Super League

Λάζαρος: «Ο κόσμος μας έδωσε φτερά» (video)

Στη βοήθεια που έδωσε ο κόσμος του Ολυμπιακού στην ομάδα, στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας κόντρα στον Ολυμπιακό στάθηκε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Για τη νίκη του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας κόντρα στον Λεβαδειακό, αλλά και στον επαναληπτικό με την Μπέρνλι αναφέρθηκε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, στις δηλώσεις του μετά το ματς.

«Είμαι αισιόδοξος, νομίζω ότι είναι μία ιδανική αρχή. Θέλω να σταθώ στην βοήθεια του κόσμου στο ξέσπασμα μας στο δεκάλεπτο με τις ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο. Μας έδωσε φτερά, μας χειροκρότησε, είδε την προσπάθειά μας. Θέλουμε να είμαστε ένα και αν είμαστε έτσι θα πάμε αρκετά καλά», σχολίασε αρχικά, ενώ για το ματς της πρεμιέρας είπε:

«Ήταν δύσκολες οι συνθήκες με την υγρασία και την ζέστη για μία ομάδα που θέλει να δημιουργήσει. Με κούραση από την Πέμπτη. Όσο πιο νωρίς βάζαμε γκολ, τόσο καλύτερα θα ήταν. Στο τέλος θα μπορούσαμε να είμαστε πιο έξυπνοι και να κρατήσουμε την μπάλα. Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι πήραμε τους τρεις βαθμούς. Κάναμε μία ιδανική αρχή, αυτό μετράει πάνω από όλα. Είμαστε νέα παιδιά στην ομάδα, μέσα από αυτή θα είμαστε καλά και εμείς. Το έχουμε συνειδητοποιήσει και με αυτό θα πάμε μπροστά».

Για τον αγώνα με την Μπέρνλι ανέφερε: «Να βγάλουμε την ποιότητά μας, να βάλουμε την μπάλα κάτω. Αν δεν ήταν δύσκολα δεν θα ήμασταν εδώ. Πράγματι πίστευα ότι θα βάλω γκολ, αλλά χάρηκα πραγματικά με τα δύο γκολ του Φορτούνη. Το σημαντικό είναι να πηγαίνει καλά η ομάδα. Το έχουμε καταλάβει όλοι μας».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x