Περιχαρής, φυσικά, με τον θρίαμβο της ΑΕΚ στην Κροατία, τον οποίο, άλλωστε, «υπέγραψε» ο ίδιος, με την ασύλληπτη εκτέλεση φάουλ στο 62', ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μίλησε στον ΣΠΟΡ FM και τον Γιώργο Τσακίρη, τονίζοντας:

Για τη φάση του φάουλ: «Ένιωθα καλά. Ήθελα να πάρω την πρωτοβουλία, σούταρα καλά, είδα και τον αέρα πώς ήταν και πέτυχα 100% αυτό που ήθελα να κάνω».

Για το αν είχε τέτοια… πρεμιέρα στο μυαλό του: «Έτσι το είχα στο μυαλό μου! Αυτόν τον ρυθμό θα έχουν τα ματς στην Ευρώπη. Είχαμε ένα πλάνο και μας βγήκε, αντέξαμε στην πίεση της Ριέκα μετά το 2ο γκολ. Αυτή την τακτική θα έχουν τα ματς στην Ευρώπη. Πρέπει να είσαι σφιχτός πίσω και να εκμεταλλεύεσαι ό,τι ευκαιρίες σού παρουσιάζονται».

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ είχε περισσότερες και μεγαλύτερες ευκαιρίες από τη Ριέκα: «Έχουμε ποιότητα, για αυτό δεν βάλαμε λεωφορείο πίσω… Αλλάξαμε την εικόνα μας και είναι προφανές ότι πρέπει να συνεχίσουμε έτσι»!

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ