Γαλλία

Λε Ταλέκ: «Δώστε μία ευκαιρία στον Κατράνη»

Θέση –και μάλιστα οικειοθελώς- πήρε ο Αντονί Λε Ταλέκ για τον Αλέξανδρο Κατράνη, που δεν έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της Σεντ Ετιέν, τονίζοντας ότι πρέπει να δοθεί ευκαιρία στον νεαρό μπακ.

Οι τελευταίες εβδομάδες στη Σεντ Ετιέν δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές, καθώς η ήττα από τη Λιόν με 5-0 έφερε αλυσιδωτές αντιδράσεις στις τάξεις των «στεφανουά» με αποκορύφωμα την πρόωρη απομάκρυνση του προπονητή, Όσκαρ Γκαρσία.

Από το στόχαστρο της γενικότερης κριτικής δεν ξέφυγε φυσικά ούτε η διοίκηση λόγω των μεταγραφικών κινήσεων του καλοκαιριού, μία εκ των οποίων ήταν κι αυτή του Αλέξανδρου Κατράνη από τον Ατρόμητου, που δεν πήρε την παραμικρή ευκαιρία.

Ωστόσο, για τον πρώην αριστερό μπακ των Περιστεριωτών εμφανίστηκε –οικειοθελώς μάλιστα- μία πολύ δυνατή φωνή στήριξης, καθώς ο Άντονι Λε Ταλέκ, που έχει πραγματοποιήσει μια δυνατή καριέρα όλα αυτά τα χρόνια στη Γαλλία και όχι μόνο, υποστήριξε μέσω Twitter τον πρώην συμπαίκτη του.

Ως απάντηση σε ένα δημοσίευμα, ο νυν επιθετικός της Άστρα Γκιούργκιου, έγραψε: «Ο μικρός μου Έλληνας. Δώστε του απλά μια ευκαιρία», τόνισε ο Γάλλος φορ υψώνοντας ασπίδα προστασίας στον 19χρονο μπακ.

Δείτε την απάντηση του Λε Ταλέκ:

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x