Super League 2

Λεάλ και με τη… βούλα στον ΟΦΗ

Ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ είναι με κάθε επισημότητα πλέον ο Σέρχιο Λεάλ, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με την ομάδα της Κρήτης.

Την απόκτηση του Σέρχιο Λεάλ ολοκλήρωσε ο ΟΦΗ.

Ο 34χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος έχει κλείσει ουσιαστικά στην ομάδα του Ηρακλείου από την Τετάρτη, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους.

Η ανακοίνωση

Ο Σέρτζιο Λεάλ είναι και επίσημα παίκτης του ΟΦΗ.

Ο 34χρονος Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός έβαλε την Πέμπτη (27/7) την υπογραφή του σε συμβόλαιο για ένα χρόνο με τον ΟΦΗ και ξεκινάει αμέσως προπονήσεις με την ομάδα μας.

Ο Λεάλ συναντήθηκε το μεσημέρι στο Γεντί Κουλέ, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτη Τσάλο και οριστικοποίησαν την προφορική συμφωνία που υπήρχε.

Ο Σέρτζιο Λεάλ είναι μια ακόμη βασική μεταγραφική επιλογή του Νίκου Παπαδόπουλου, ο οποίος θεωρεί ότι ο έμπειρος μέσος με την μεγάλη ποιότητα που διαθέτει, θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα μας, στη φετινή χρονιά.

Σέρτζιο Λεάλ, καλώς ήρθες στον ΟΦΗ μας!

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον ΟΦΗ, για ένα χρόνο, ο Σέρτζιο Λεάλ, έκανε την ακόλουθη δήλωση στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ofi1925.gr:

«Ξέρω που ήρθα. Ο ΟΦΗ είναι μια μεγάλη ομάδα. Εχω ζήσει αρκετά χρόνια στο Ηράκλειο και ξέρω τι σημαίνει ο ΟΦΗ για την πόλη και το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Τις τελευταίες μέρες οι φίλαθλοι του ΟΦΗ, που με συναντούσαν στο δρόμο, μου έλεγαν να έρθω στον ΟΦΗ. Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά και θα αγωνιστώ σε αυτή τη μεγάλη ομάδα, με στόχο να τη βοηθήσω και εγώ για να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία.

Μου αρέσει, η ομάδα, το γήπεδο και ο κόσμος της.

Ο φίλαθλος του ΟΦΗ πονάει την ομάδα. Τη νοιώθει πολύ.

Μου αρέσει αυτό. Ξέρω τι σημαίνει ο ΟΦΗ για αυτούς.

Να ξέρουν ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x