Euro 2016

Λεβ:«Δεν θα επαναληφθεί το 7-1»

O προπονητής της Εθνικής Γερμανίας Γιόακιμ Λεβ επισήμανε πως το 7-1, με το οποίο νίκησαν τους Βραζιλιάνους πριν 2 χρόνια δεν πρόκειται να επαναληφθεί στον σημερινό ημιτελικό με τους Γάλλους.

Στην πορεία για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, οι Γερμανοί είχαν βρει στο δρόμο τους την Βραζιλία στα ημιτελικά την οποία νίκησαν με 7-1, για να βυθίσουν ένα ολόκληρο λαό στη θλίψη.

Σύμφωνα με τον προπονητή της Γερμανίας τα πράγματα στον σημερινό ημιτελικό απέναντι στους Γάλλους θα είναι διαφορετικά.

Σε δηλώσεις του στο «uefa.com» o Γερμανός τεχνικός δήλωσε ότι η ομάδα του θα είναι πολύ δύσκολο να επαναλάβει την εμφάνιση που είχε κάνει πριν δύο χρόνια στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λεβ:

Για το σημερινό ματς: «Ως εθνική ομάδα έχουμε συνηθίσει να νιώθουμε πίεση. Αυτό που έγινε στον ημιτελικό του Μουντιάλ αποτελεί παρελθόν και είναι εξαιρετικά δύσκολο να ξανασυμβεί. Στο αυριανό ματς θα μετρήσει πολύ το κίνητρο που θα έχουν οι παίκτες των δύο ομάδων και θα γίνει μεγάλη μάχη».

Για την επιθετική λειτουργία των Γάλλων: «Στην επίθεση είναι εξαιρετικοί, κάτι που μας δημιουργεί μεγάλη πίεση. Βέβαια μεγάλη βοήθεια στην επιθετική τους ανάπτυξη παίρνουν και από τους Πογκμπά και Ματουιντί. Η επιθετική ανάπτυξη των «Τρικολόρ» αποτελεί την μεγάλη τους δύναμη. Στο παιχνίδι με την Ισλανδία έδειξαν ένα εξαιρετικό πρόσωπο, αλλά είμαι πεπεισμένος πως μπορούμε να χτυπήσουμε πάνω στις αδυναμίες τους».

Τέλος τόνισε πως το σημερινό ματς θα είναι πολύ πιο ανοιχτό από την αναμέτρηση Ιταλία-Γερμανία και οι δύο ομάδες θα πρέπει να εκμεταλλευτούν το παραμικρό λάθος του αντιπάλου με σκοπό να φτάσουν στη νίκη.

Επιμέλεια: Νίκος Καρφής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x