Euro 2016

Λεβ: «Εκτός και ο Κεντίρα. Αναγκαστικά πάμε σε αλλαγές»

Μετά τους Γκόμεζ και Χούμελς, ο Γιόακιμ Λεβ ανακοίνωσε πως απών από τον ημιτελικό της Γερμανίας με τη Γαλλία θα είναι και ο Κεντίρα, πιθανώς και ο Σβαϊνστάιγκερ.

Γεμίζει το απουσιολόγιο της Γερμανίας εν όψει του ημιτελικού της Πέμπτης με τη Γαλλία. Ο Γιόακιμ Λεβ ανακοίνωσε σήμερα το πρωί πως μετά τους Γκόμεζ και Χούμελς οριστικά νοκ άουτ είναι και ο Κεντίρα, πιθανώς και ο Σβαϊνστάιγκερ.

«Το Euro τελείωσε για τον Γκόμεζ, αλλά θα μείνει κοντά μας μέχρι το τέλος. Είναι μια μεγάλη απώλεια. Ο Κεντίρα είναι σίγουρα εκτός για τον ημιτελικό, αλλά ελπίζουμε να είναι διαθέσιμος αν περάσουμε στον τελικό. Ο Σβαϊνστάιγκερ είναι αμφίβολος με ένα πρόβλημα στο γόνατο. Δεν θα χρησιμοποιήσουμε κανέναν παίκτη που δεν είναι στο 100%. Έχουμε και την τιμωρία του Χούμελς, οπότε θα χρειαστεί να κάνουμε κάποιες αλλαγές για να βρούμε λύσεις. Έχω εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες μου, ακόμη κι αυτούς που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ως τώρα», τόνισε ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός.

Όσο για τη μάχη με τους «τρικολόρ», ο Λεβ είπε: «Η Γαλλία έπαιξε καταπληκτικά χθες. Το γρήγορο γκολ τούς βοήθησε πολύ. Θα έχουν την αυτοπεποίθησή τους στα ύψη παίζοντας και στην έδρα τους. Δεν μπορώ να πω ποιος είναι το φαβορί όμως, αν και λόγω των προβλημάτων μας θα μπορούσε κάποιος να χρίσει φαβορί τη Γαλλία. Η παράδοση δεν μετρά, δεν έχει κόμπλεξ απέναντί μας η Γαλλία, όπως κι εμείς δεν είχαμε απέναντι στην Ιταλία. Μη δίνετε τόση βάση σε αυτά. Ό,τι προηγήθηκε δεν μετρά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x