Champions League

Λεβαντόφσκι: «Υπέροχο πρώτο ημίχρονο»

Ο σκόρερ των δύο εκ των έξι τερμάτων που σημείωσαν οι Βαυαροί απέναντι στην Πόρτο, ήταν κατενθουσιασμένος μετά την λήξη του θριάμβου με την Πόρτο.

Ο Πολωνός στράικερ, με τα δύο τέρματα που σημείωσε έφτασε τα πέντε στη φετινή διοργάνωση και είναι αλήθεια πως τα συγκεκριμένα ήταν πιο καθοριστικά από κάθε άλλο φετινό παιχνίδι. Ο Λεβαντόφσκι μετά το τέλος του αγώνα με τους «Δράκους», φανερά χαρούμενος, τόνισε: «Το πρώτο ημίχρονο ήταν πραγματικά υπέροχο, ήταν μεγαλείο. Είμαστε η Μπάγερν και ασφαλώς μπορούμε να γυρίσουμε ένα παιχνίδι από 3-1. Ξέραμε πως θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να πιέσουμε, αλλά το 5-0 στο ημίχρονο ήταν η απόλυτη τρέλα».

Με την σειρά του ο Τόμας Μίλερ που έγινε ο Γερμανός αρχισκόρερ στο Τσάμπιονς Λιγκ, με 27 τέρματα δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Είναι δύσκολο να βρεις λόγια μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι. Είμαι εξουθενωμένος. Δεν φανταζόμασταν ποτέ, πως θα μπορούσαμε να πιάσουμε τέτοια απόδοση στο πρώτο ημίχρονο, κάναμε πολύ σκληρή δουλειά. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου». Ο αρχηγός Φίλιπ Λαμ, επισήμανε: «Θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα ματς. Έχουμε σπουδαία ομάδα, με μεγάλη καρδιά, όπως φάνηκε στο πρώτο ημίχρονο. Ποτέ δεν είσαι σίγουρος, αλλά ήμουν αισιόδοξος για το παιχνίδι. Βοηθήσαμε ο ένας τον άλλο και σκοράραμε την κατάλληλη στιγμή».

Eπιμέλεια:Κώστας Μιαούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x