Stoiximan Super League

Λεντέσμα: Δίνει σιγουριά, θέλει ρυθμό

Διαβάστε την κριτική του sportfm.gr στον Κριστιάν Λεντέσμα, στα πρώτα του 51 λεπτά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο Κριστιάν Λεντέσμα ήταν βασικός στο φιλικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Οσμανλισπόρ, αγωνιζόμενος για 51 λεπτά, όταν και πέρασε εκτός παιχνιδιού για να πάρει τη θέση του ο Ρόμπιν Λουντ.

Το πρόσημο για τον Αργεντινό χαφ είναι, αναμφίβολα, θετικό και φαίνεται πως, αν τελικά ολοκληρωθεί η μεταγραφή, οι «πράσινοι» θα βρουν τον αμυντικό μέσο που έψαχναν.

Πρέπει να τονιστεί ότι ο 33χρονος θέλει ακόμα παιχνίδια για να βρει ρυθμό. Κάτι που είναι απολύτως λογικό, αφού είχε να παίξει από τον περασμένο Νοέμβριο. Συνεπώς, τα λεπτά συμμετοχής σε αγώνες και όχι απλά η συμμετοχή σε προπονήσεις, είναι απαραίτητα.

Από εκεί και πέρα, ο Αργεντινός έβγαλε την ποιότητά του στο γήπεδο. Είχε εξαιρετική επαφή με την μπάλα, έκοψε τρεις φορές επιτυχημένα επιθετική προσπάθεια των αντιπάλων χαφ, ενώ βοήθησε και πολύ στο δημιουργικό κομμάτι.

Εχοντας τον ρόλο του «πλειμέικερ», άνοιγε το παιχνίδι με τις μπαλιές του και είχε μια εξαιρετική σκαφτή πάσα στον Βιγιαφάνιες, ο οποίος για εκατοστά δεν βρήκε την μπάλα για να βρεθεί σε θέση τετ α τετ. Ο Αργεντινός εκτελούσε όλα τα κόρνερ, ήταν μέσα σχεδόν σε όλες τια φάσεις της ομάδας και έδινε σιγουριά στη μεσαία γραμμή της ομάδας. Όπως γράψαμε και παραπάνω, χρειάζεται παιχνίδια για να βρει ρυθμό. Το σίγουρο, πάντως, είναι ένα: Δεν υπάρχει καμία σύγκριση Λεντέσμα-Εσιέν. Ο πρώτος είναι κανονικός ποδοσφαιριστής…

Δ. Δεσύλλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x