Stoiximan Super League

Λεντέσμα: Ένας «σκύλος» για τη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού (videos)

Ο Κριστιάν Λεντέσμα βρίσκεται στο Τέχελεν και φλερτάρει έντονα με το να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Το sportfm.gr σας παρουσιάζει έναν αληθινό «σκύλο» και έναν ατόφιο ηγέτη.

Παναθηναϊκός και Κριστιάν Λεντέσμα βρίσκονται σε συζητήσεις για την μετακίνηση του πολιτογραφημένου Ιταλού στην ομάδα, προσθήκη που σίγουρα έχει να προσθέσει ποιότητα στο «τριφύλλι».

Μπορεί να είναι δεδομένο ότι ο παίκτης δεν είχε πολλά παιχνίδια στα πόδια του το τελευταίο διάστημα, αλλά σίγουρα ακόμα και στα 33 του, έχει την ικανότητα να προσφέρει στους «πράσινους» στο ελληνικό πρωτάθλημα.



Ο «εκλεκτός» του Αντρέα Στραματσόνι, των εννέα σεζόν στη Λάτσιο, είναι πραγματικά ένας σκύλος στη μεσαία γραμμή, μα πάνω απ’ όλα είναι ένας αληθινός, ένας παλιάς κοπής ηγέτης.

Ο Λεντέσμα γεννήθηκε το 1982 στο Μπουένος Άιρες, ενώ σε ηλικία 14 ετών βρέθηκε να αγωνίζεται στις μικρές ομάδες της Μπόκα Τζούνιορς.



Στα 18 του, αποφασίζει να κάνει το βήμα για την Ευρώπη, με τη Λέτσε να είναι η ομάδα που τον «είδε» και τον τράβηξε στην Ιταλία. Την τετραετία 2002-2006 που αγωνίστηκε στην Λέτσε, έγινε περιζήτητος στην Serie A’ και μετά τον υποβιβασμό της ομάδας του στη δεύτερη κατηγορία, έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του, παίρνοντας μεταγραφή στη Λάτσιο.

Το καλοκαίρι του 2006, η Λάτσιο έβγαλε από ταμεία της 5 εκ. ευρώ και δικαιώθηκε. Ο «σκύλος» δικαίωσε τους «λατσιάλι» για την επιλογή τους, ενώ από το 2008 που πήρε την ιταλική υπηκοότητα βρέθηκε στην «σκουάντρα ατζούρα» του Τσέζαρε Πραντέλι.

Στη Λάτσιο έμεινε 9 χρόνια, μετρώντας 315 συμμετοχές ως το 2015, έχοντας πετύχει 15 γκολ.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x