Stoiximan Super League

Λεντέσμα: «Σπουδαία πρόκληση ο Παναθηναϊκός»

Την επιθυμία να κατακτήσει το πρωτάθλημα και γιατί όχι και το Κύπελλο Ελλάδας εξέφρασε ο Κριστιάν Λεντέσμα, μιλώντας σε ιταλική ιστοσελίδα για τις εντυπώσεις του από την Ελλάδα.

Ικανοποιημένος από τη μέχρι στιγμής εμπειρία του στην Ελλάδα, αγωνιζόμενος με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, δήλωσε ο Κριστιάν Λεντέσμα, μιλώντας στην ιστοσελίδα «tuttomercatoweb».

«Τα πράγματα πάνε καλά οι υψηλοί στόχοι μου προκαλούν ικανοποίηση, αλλά πρώτα απ' όλα θέλω να επισημάνω το ήρεμο κλίμα στην ομάδα και πόσο καλά ζω στην Ελλάδα. Ασφαλώς, το πρότζεκτ που μου προτάθηκε ήταν καταλυτικής σημασίας για την επιλογή μου, ο προπονητής με ήθελε πάρα πολύ, όπως και η διοίκηση. Θέλουν να διεκδικήσουμε τον τίτλο και προκριθούμε στο Κύπελλο. Είναι μία σπουδαία πρόκληση, μία ομάδα με μεγάλη ιστορία», ανέφερε ο Αργεντινός χαφ και στη συνέχεια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη συνεργασία του με τον Αντρέα Στραματσόνι:

«Είναι ένας προπονητής που έχει ξεκάθαρες ιδέες και εξαιρετική προετοιμασία σε κάθε αγώνα. Ήταν ευχάριστη έκπληξη γιατί δεν είχα δουλέψει ποτέ μαζί του. Ξέρει πώς να προσελκύσει παίκτες, ειδικά από την Ιταλία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x