Stoiximan Super League

Λέει «ναι» στην πώληση Πατίτο η ΑΕΚ

Θετικότατη στο ενδεχόμενο να παραχωρήσει τον Πατίτο σε ομάδα της Αυστραλίας παρουσιάζεται η ΑΕΚ. Άμεσα αναμένονται οι εξελίξεις, γιατί λέει το «ναι» η Ένωση. Ποια η στάση του Αργεντινού εξτρέμ.

Προχωράει άμεσα η πώληση του Πατίτο από την ΑΕΚ στους Newcastle United Jets.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν στα χέρια τους πρόταση από τον σύλλογο της Αυστραλίας, όπως αποκάλυψε το sport-fm.gr το μεσημέρι της Δευτέρας και όπως φαίνεται θα σημειωθούν άμεσα εξελίξεις στην υπόθεση.

Η Ένωση παρουσιάζεται θετική στο ενδεχόμενο να πουλήσει τον Αργεντινό εξτρέμ και φαίνεται ότι υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα στους δύο συλλόγους, όπως αναφέρεται στην «Ώρα των σπορ». Ο 27χρονος άσος δεν έχει πείσει ότι μπορεί να σταθεί στην ΑΕΚ ως βασική λύση και ειδικά επί Χιμένεθ, αλλά το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει σε έναν χρόνο, είναι… πρώτης γραμμής.

Συγκεκριμένα, αμείβεται με 480.000 ευρώ ετησίως, ενώ προβλέπεται και μπόνους 150.000 ευρώ για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Σίγουρα, πρόκειται για πολλά λεφτά για παίκτη με τόσο λίγο χρόνο συμμετοχής, που όταν αγωνίζεται, χρησιμοποιείται ως αλλαγή.

Ο Πατίτο έχει ενημερωθεί για την πρόταση που υπάρχει και δεν εμφανίζεται αρνητικός στο ενδεχόμενο να αποχωρήσει. Μάλιστα, στην «Ώρα» αναφέρεται ότι όλα συνηγορούν πως πάει προς πώληση ο παίκτης και ότι μπορεί και μέσα στις επόμενες ώρες να σημειωθούν εξελίξεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x