Λεφτά… υπάρχουν στην Superleague

Ιδιαίτερα ενεργές σε σχέση με την περσινή σεζόν παρουσιάστηκαν στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού οι ομάδες της Superleague. Όπως προκύπτει από τον αναλυτικό πίνακα που δημοσιοποίησε η ΕΠΟ, το φετινό καλοκαίρι πραγματοποιήθηκαν συνολικά 455 μεταγραφές τη στιγμή που το καλοκαίρι του 2016 ο αριθμός αυτός έφτασε μόλις τις 358.

Παράλληλα, αύξηση εμφάνισε και ο αριθμός των Ελλήνων του εξωτερικού που επέλεξαν να συνεχίσουν της καριέρα τους στο ελληνικό πρωτάθλημα. Έτσι τη φετινή σεζόν 120 γηγενείς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν στο εξωτερικό επέλεξαν να επιστρέψουν στα… πάτρια εδάφη, αριθμός που το περσινό καλοκαίρι έφτασε τους 100.

Αναλυτικά ο πίνακας με τους αριθμούς των μεταγραφών του φετινού καλοκαιριού:

Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνονται τα στοιχεία που προέκυψαν κατά τη μετεγγραφική περίοδο και αφορούν σε εγχώριες και διεθνείς μετεγγεγγραφές/εγγραφές επαγγελματιών ποδοσφαιριστών και ανέργων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, καθώς και σε αντίστοιχες ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών.

inner

inner

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ