Stoiximan Super League

Λεφτά… υπάρχουν στην Superleague

Κατακόρυφη άνοδο της τάξης του 25% παρουσίασαν οι μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων της φετινής Superleague. Δείτε τα αναλυτικά στατιστικά που ανακοίνωσε η ΕΠΟ.

Ιδιαίτερα ενεργές σε σχέση με την περσινή σεζόν παρουσιάστηκαν στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού οι ομάδες της Superleague. Όπως προκύπτει από τον αναλυτικό πίνακα που δημοσιοποίησε η ΕΠΟ, το φετινό καλοκαίρι πραγματοποιήθηκαν συνολικά 455 μεταγραφές τη στιγμή που το καλοκαίρι του 2016 ο αριθμός αυτός έφτασε μόλις τις 358.

Παράλληλα, αύξηση εμφάνισε και ο αριθμός των Ελλήνων του εξωτερικού που επέλεξαν να συνεχίσουν της καριέρα τους στο ελληνικό πρωτάθλημα. Έτσι τη φετινή σεζόν 120 γηγενείς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν στο εξωτερικό επέλεξαν να επιστρέψουν στα… πάτρια εδάφη, αριθμός που το περσινό καλοκαίρι έφτασε τους 100.

Αναλυτικά ο πίνακας με τους αριθμούς των μεταγραφών του φετινού καλοκαιριού:

Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνονται τα στοιχεία που προέκυψαν κατά τη μετεγγραφική περίοδο και αφορούν σε εγχώριες και διεθνείς μετεγγεγγραφές/εγγραφές επαγγελματιών ποδοσφαιριστών και ανέργων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, καθώς και σε αντίστοιχες ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών.

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x