Stoiximan Super League

Λέκο: «Ικανοποιημένοι από την προσωπικότητα και τον Ζάιρο»

Ικανοποιημένος από την προσωπικότητα των ποδοσφαιριστών και από την παρουσία του Ζάιρο έμεινε ο συνεργάτης του Ίγκορ Τούντορ, Ιβάν Λέκο.

Θετικά στοιχεία προέκυψαν από το φιλικό κόντρα στη Βέροια παρά την ήττα με 2-1, τόνισε με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο συνεργάτης του Ίγκορ Τούντορ, Ιβάν Λέκο.

Ο βοηθός του τεχνικού του «Δικεφάλου» εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την προσωπικότητα των ποδοσφαιριστών του και φυσικά από την παρουσία του Ζάιρο.

Οι δηλώσεις του Ιβάν Λέκο:

«Σήμερα θέλαμε να δούμε αρκετά πράγματα από την ομάδα, όπως και τους 3-4 νέους παίκτες μας, έχοντας φυσικά το μυαλό και στην Μπρόντμπι. Μμπορώ να πω ότι είμαστε ικανοποιημένοι από τον χαρακτήρα των παικτών μας.

Το αποτέλεσμα δεν μας ενδιαφέρει σε αυτή τη φάση. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για τα παιχνίδια με τη Μπρόντμπι», δήλωσε αρχικά ο κ. Λέκο και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Ζάιρο.

«Έδειξε την ποιότητα και την ταχύτητά του, λόγοι για τους οποίους τον φέραμε στην ομάδα. Βέβαια δεν θέλουμε να μιλάμε για συγκεκριμένους παίκτες αλλά για την ομάδα, συνολικά. Ξέρουμε ότι ο Ζάιρο, ο Λέοβατς και ο Μαλεζάς θα χρειαστούν χρόνο προσαρμογής για να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο, όμως είναι κρίμα που δεν παίζουν κόντρα στη Μπρόντμπι.

Ωστόσο, έχουμε τους ποδοσφαιριστές και την καλύτερη ομάδα και πρέπει απλά να το δείξουμε στο γήπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x