Stoiximan Super League

Λέμα ο «εκλεκτός» για τον Ολυμπιακό, διάψευση για Καρέλη

Ο Κρίστιαν Λέμα είναι ο εκλεκτός του Ολυμπιακού για το κέντρο της άμυνας, αφήνοντας την περίπτωση του Ροντρίγκο Μολέντο σε δεύτερη μοίρα – Διαψεύδουν οι «ερυθρόλευκοι» για Καρέλη.

Στην περίπτωση του Κρίστιαν Λέμα έχει επικεντρώσει τις προσπάθειές του ο Ολυμπιακός προκειμένου να καλύψει το κενό στο κέντρο της άμυνας, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το «στρατόπεδο» των Πειραιωτών.

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, ανεπίσημες πηγές εντός «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ επιβεβαιώνουν ότι ο 28χρονος Αργεντινός είναι αυτός που έχει προκριθεί ως λύση σε σχέση με τις υπόλοιπες εναλλακτικές που έχουν προταθεί και βρίσκονται στο μικροσκόπιο.

Αυτό σημαίνει ότι ο Ροντρίγκο Μολέντο, που σύμφωνα με τις πληροφορίες των τελευταίων εβδομάδων ήταν διακαής πόθος, πάει πιο... πίσω και ο Ολυμπιακός στρέφει πλήρως το ενδιαφέρον του στον πρώην αμυντικό της Μπελγράνο, από την οποία έχει μείνει ελεύθερος.

Ωστόσο, δεν είναι εύκολη υπόθεση η προσπάθεια απόκτησής του, καθώς για τον παίκτη ενδιαφέρονται ομάδες όπως η Βιγιαρεάλ, η Σεβίλλη και η Μπεσίκτας.

Παράλληλα, με κατηγορηματικό τρόπο, ο Ολυμπιακός διαψεύδει τα σενάρια από το Βέλγιο, σύμφωνα με τα οποία ο Νίκος Καρέλης είναι στο στόχαστρο των «ερυθρολεύκων», ετοιμάζοντας μάλιστα πρόταση για την απόκτησή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x