Stoiximan Super League

Λεμονής και Κοβάσεβιτς μίλησαν στον Τζούρτζεβιτς

Εκνευρισμό προκάλεσαν στον Ούρος Τζούρτζεβιτς οι χαμένες ευκαιρίες που είχε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Κισσαμικό, με τον Τάκη Λεμονή και τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς να έχουν από κοντά τον Σέρβο φορ.

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις του Ούρος Τζούρτζεβιτς με τη λήξη του αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στον Κισσαμικό. Ο Σέρβος επιθετικός δεν μπορούσε να πιστέψει πως είχε δύο δοκάρια, ενώ είχε δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του από το πρώτο ημίχρονο.

Ο Τάκης Λεμονής έπιασε τον διεθνή άσο στο αεροδρόμιο των Χανίων και προσπάθησε να τον ηρεμίσει και να του εξηγήσει πως όλα μπορούν να συμβούν σε ένα άθλημα όπως είναι το ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός είπε στον 23χρονο επιθετικό πως «τα πας μια χαρά, ήρθε στη ζωή και το παιδάκι σου, να είσαι πιο ήρεμος», ενώ του είπε πως μπορεί ένας ποδοσφαιριστής να σουτάρει και να μπει μέσα και τις τρεις φορές και άλλες όχι. Το σημαντικό για τον παίκτη, όπως του τόνισε, ήταν πως έχει καταφέρει να σκοράρει σε δύο συνεχόμενα ματς για τους Πειραιώτες.

Με τον Τζούρτζεβιτς, όμως, μίλησε και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Το πλεονέκτημα του τεχνικού διευθυντή είναι πως μπορεί να συζητήσει μαζί του στη μητρικής τους γλώσσα, ενώ είναι ένας παίκτης που γνωρίζει πολύ καλά τη θέση του επιθετικού και έκανε μεγάλη καριέρα σε πρωταθλήματα όπως το ισπανικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x