Stoiximan Super League

Λεμονής: «Μου άρεσε η αντίδραση που βγάλαμε στο δεύτερο ημίχρονο»

Την αντίδραση των παικτών του στο δεύτερο μέρος κρατάει από το ματς με τον Πλατανιά ο Τάκης Λεμονής, όπως δήλωσε στα κανάλια της NOVA.

Να κρατήσει στην… τσίτα τους παίκτες του θέλει ο Τάκης Λεμονής, ο οποίος σε δηλώσεις του στη NOVA υποστήριξε πως παρότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν το έχει πάρει ακόμη. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο τι του άρεσε από το ματς με τον Πλατανιά.

«Εντάξει είχαμε συζητήσει για αυτό το ματς με τους ποδοσφαιριστές, γιατί αύριο ουσιαστικά θα δούμε το τι κάναμε. Θέλω να δείξω στους παίκτες κάποια πράγματα. Αυτό που μου άρεσε ήταν η αντίδραση που βγάλαμε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και επειδή υπάρχει και μια εντύπωση πως το πρώτο ημίχρονο μας δεν ήταν και τόσο καλό, εγώ θα διαφωνήσω σε αυτό. Απλά το δεύτερο ήταν πολύ πιο ζωντανό. Έτσι θα το χαρακτηρίσω. Απλά σε κάποια πράγματα που είχαμε δουλέψει αυτές τις λίγες μέρες, προσπαθήσαμε να τα κάνουμε και σε πολύ μεγάλο βαθμό. Δεν είχαμε πανικό στο να φέρουμε τη μπάλα στην αντίπαλη περιοχή με μεγάλες πάσες. Μας έλειψαν λίγο οι καλές πάσες κοντά στην περιοχή. Αλλά σε γενικές γραμμές η όλη αντίδραση μετά από το γκολ που δεχτήκαμε ήταν κάτι πολύ θετικό», είπε αρχικά.

Για το τι κρατάει από την επιστροφή του: «Δεν νομίζω πως έχω τον χρόνο να σκεφτώ για πράγματα προσωπικά. Η όλη μου φροντίδα είναι πως θα γίνουμε καλύτεροι σαν ομάδα. Γιατί όπως είπαμε πριν, γιατί αν καταφέρουμε τα άσχημα αποτελέσματα που είχαμε να μας κάνουν να τσαντίσουν και να μας εκνευρίσουν, αντί να μας απογοητεύουν, μπαίνουμε σε έναν καλό δρόμο. Και διορθώνοντας πράγματα στον τομέα της τακτικής μας, νομίζω πως θα τα καταφέρουμε καλά».

Αναφορικά με το πως αισθάνονται οι παίκτες του Ολυμπιακού που βρίσκονται κοντά στο πρωτάθλημα δήλωσε: «Δεν υπάρχει η λέξη κοντά. Ή το παίρνεις ή δεν το παίρνεις. Σίγουρα φτάσαμε στην χρονική περίοδο που ξεκαθαρίζουν τα πράγματα, όμως το τόνισα το πρωί πως αυτή η ομάδα ξεκίνησε την προετοιμασία της στις 22 Ιουνίου και όλο αυτό το διάστημα ιδρώνει και μάχεται μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα και εμείς θέλουμε να το τελειώσουμε. Αυτός είναι ο στόχος και αυτό είπα στους ποδοσφαιριστές μας. Ότι δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο. Για να πάρουμε το πρωτάθλημα, πρέπει να περάσουμε και από εκεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x