Stoiximan Super League

Λεμονής σε παίκτες: «Οφείλουμε να κλείσουμε τη σεζόν ως Ολυμπιακός»!

Τη σημασία που έχει για τον Ολυμπιακό η νίκη στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό εξήγησε ο Τάκης Λεμονής, στη χθεσινή του ομιλία στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Και χθες μίλησε ο Τάκης Λεμονής στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Εκείνο που τόνισε ο Έλληνας τεχνικός στην ομιλία του είναι πως οι «ερυθρόλευκοι» οφείλουν να τα δώσουν όλα αύριο στο Αγρίνιο και να κλείσουν τη σεζόν ως πρωταθλητές.

«Φαντάζομαι πως μπορεί να το έχετε στο μυαλό σας όμως σας το λέω και θα τα πούμε και αύριο ξανά. Το πρωτάθλημα δεν τελείωσε. Έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό και θα πρέπει να φερθούμε σαν πρωταθλητές. Να πάμε να τελειώσουμε σωστά εκεί το πρωτάθλημα και σαν Ολυμπιακός. Ένας πρωταθλητής από τέτοια ματς φαίνεται. Θέλω να σας να δω να... καίγεστε για τη νίκη. Πιστεύω ότι το καταλαβαίνετε. Να κλείσουμε σωστά την χρονιά. Να κλείσουμε ως πρωταθλητές. Το οφείλουμε στην ομάδα, στους εαυτούς μας και στον κόσμο μας που ήταν δίπλα μας όλη την χρονιά», είπε μεταξύ άλλων ο 57χρονος προπονητής στους παίκτες του και στη συνέχεια έδειξε σε βίντεο φάσεις από τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x