Κύπελλο Ελλάδας

Λεμονής: «Θα πάμε στη ρεβάνς να πάρουμε το παιχνίδι»

Πεπεισμένος πως οι παίκτες του μπορούν στο ΟΑΚΑ να ανατρέψουν το παιχνίδι και να πάρουν την πρόκριση στον τελικό, εμφανίστηκε ο Τάκης Λεμονής.

Την πεποίθησή του πως ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει την ανατροπή στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, εμφανίστηκε ο Τάκης Λεμονής. Παράλληλα, ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» εξέφρασε την απορία του για το πώς γίνεται οι παίκτες της ομάδας του να… πλακωνόντουσαν με τα ΜΑΤ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λεμονής


«Είναι μία κατάσταση που πρέπει να διαχειριστούμε βασικά σε ότι αφορά τον τρόπο παιχνιδιού και αν μπορούμε την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου να την κρατάμε και στο δεύτερο. Στόχος ήταν να βγούμε πολύ πιεστικά και μετά να ελέγξουμε το παιχνίδι. Στο πρώτο έπρεπε να τελειώσει με πολλά γκολ υπέρ μας. Στο δεύτερο στο πρώτο δεκάλεπτο δεν είχαμε παιχνίδι από τα συνεχόμενα σφυρίγματα. Το είπα και στον τέταρτο. Για το δεύτερο γκολ είναι μια ξεκάθαρη φάση, που ο παίκτης της ΑΕΚ πήρε την μπάλα με το χέρι. Θα πάμε στο ΟΑΚΑ να πάρουμε το παιχνίδι. Είναι πολύ απλό για μένα στο παιχνίδι. Κάποια πράγματα μας έχουν πειράξει και δεν αναφέρομαι στο αγωνιστικό.

Αδικείται ο Ολυμπιακός ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Το είπα και στους ποδοσφαιριστές να είναι πολύ δύσκολο επί 45' να είναι ο κόσμος όρθιος στο «Γ. Καραϊσκάκης». Του άρεσε αυτό που έβλεπε. Τώρα πρέπει να διαχειριστούμε την κατάσταση. Είναι κάποια πράγματα που μου έχουν προκαλέσει απορία. Δεν έχω καταλάβει πώς τα ΜΑΤ δέρνονταν με τους παίκτες στα αποδυτήρια. Έχουμε ακόμα ένα ματς και πρέπει να το διαχειριστούμε»
, είπε αρχικά.

Για τα επεισόδια: «Είδα παίκτες με τα ΜΑΤ να συμπλέκονται. Μέσα στο σπίτι μας να γίνονται αυτά; Αν είναι δυνατόν...».

Για το αν υπάρχει περιθώριο αντίδρασης: «Έχουμε συνηθίσει στον Ολυμπιακό να αντιδράμε, αλλά ήταν μια περίεργη χρονιά κυρίως σε ό,τι αφορά τη χρησιμοποίηση ή όχι κάποιων παικτών. Πρέπει να διαχειριστούμε τα τρεξίματα των παικτών. Πώς θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε περισσότερους ποδοσφαιριστές για να είναι μικρότερη η κόπωση. Αν πάμε σε μια διαχείριση πιο ήπιας μορφής, ναι μπορούμε. Πολλά εξαρτώνται από την ψυχολογία. Αν προηγηθούμε, τότε θα τους βάλουμε δύσκολα. Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει τέτοια πράγματα».

Για το αν οι παίκτες πιστεύουν στην ανατροπή: «Είναι πολλά πράγματα που πρέπει να διαχειριστούμε και να αξιολογήσουμε. Το κομμάτι αυτό είναι το πιο δύσκολο να προπονηθεί. Πράγματα που αφορούν να προπονηθούν είναι εύκολο να τα φτιάξεις. Πρέπει να συζητήσουμε με τους παίκτες και να τους προσφέρουμε βοήθειες. Στο πρώτο ημίχρονο, παρά το γεγονός που μείναμε πίσω στο σκορ, κάναμε ευκαιρίες για γκολ. Είναι καλό αυτό, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Πρώτα με τα Γιάννινα να τελειώνουμε το πρωτάθλημα και μετά θα κοιτάξουμε την ΑΕΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x