Europa League

Λέο Μάτος: «Θα δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι και θα γίνουμε φαβορί»

Σίγουρος ότι ο ΠΑΟΚ φανερώσει την ανωτερότητά του στο δεύτερο ματς με την Καραμπάγκ έδειξε ο Λέο Μάτος, ο οποίος τόνισε το πόσο σημαντικό είναι το ματς. «Μου είχε πει ο Ίβιτς ότι θα σκοράρω», ανέφερε.

Ο Λέο Μάτος χαρακτήρισε ματς-κλειδί για τη συνέχεια του ΠΑΟΚ στο Europa League την εντός έδρας αναμέτρηση (03/11, 22:05) με την Καραμπάγκ για την 4η αγωνιστική της διοργάνωσης και ανέφερε ότι πιστεύει ότι η ομάδα του θα πως είναι καλύτερη.

«Έτσι θα είμαστε το φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση», δήλωσε ο Βραζιλιάνος μπακ στη συνέντευξη Τύπου και τόνισε ότι ο Βλάνταν Ίβιτς του είχε πει πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ ότι θα σκοράρει, όπως και έγινε.


Αναλυτικά μίλησε για:

- τη σημασία του αυριανού αγώνα: «Είναι ένα ματς, στο οποίο θα παίξουμε με μία ομάδα που είναι άμεσος ανταγωνιστικής μας για την πρόκριση. Συνεπώς είναι ένας παιχνίδι-κλειδί για να συνεχίσουμε στη διοργάνωση. Αν πάρουμε τη νίκη, θα πάμε στους 7 βαθμούς, η Καραμπάγκ θα είναι πίσω μας και θα έχουμε πάνω χέρι, αν δεν κερδίσουμε θα έχουμε μείνει πίσω και θα χρειάζεται περισσότερη δουλειά στη συνέχεια. Το μόνο αποτέλεσμα για εμάς αύριο είναι η νίκη».

- την Καραμπάγκ: «Πριν από δύο χρόνια είχα αγωνιστεί εναντίον της Κάραμπαγκ, με την προηγούμενη μου ομάδα, συνεπώς ήξερα ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα. Αυτή τη στιγμή θεωρώ ότι είναι καλύτερα, σε σχέση με πριν από δύο χρόνια. Περιμέναμε ότι θα είναι μία δυνατή ομάδα, αλλά μας εντυπωσίασαν είναι η αλήθεια λίγο παραπάνω στο προηγούμενο ματς. Είμαστε έτοιμοι, οργανωμένοι, μας έδειξε ο προπονητής μας κάποια πράγματα, ξέρουμε τι να περιμένουμε και έχουμε αφομοιώσει τον τρόπο παιχνιδιού τους από το πρώτο παιχνίδι».

- το φαβορί του ομίλου: «Δεν υπάρχουν πολύ μεγάλες διαφορές. Έχουμε παραπάνω πιθανότητες να περάσουμε, πήραμε μία νίκη στην Τσεχία, κάναμε ένα καλό παιχνίδι εδώ κόντρα στην Φιορεντίνα και εντάξει δεν παίξαμε καλά με Κάραμπαγκ στο προηγούμενο παιχνίδι. Πιστεύω ότι αύριο θα δείξουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς και έτσι θα είμαστε το φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση».

- τα σημεία που θα κρίνουν το παιχνίδι της Πέμπτης: «Δεν ξέρω τι διαφορετικό θα κάνει η Κάραμπαγκ. Εξαρτάται κυρίως από εμάς, το παιχνίδι αύριο θα εξαρτηθεί από τη δική μας εικόνα μέσα στο γήπεδο. Δεν πρέπει να τους δώσουμε τη δυνατότητα να κάνουν το παιχνίδι τους και είμαι αισιόδοξος προσωπικά. Ελπίζω ότι αύριο θα έχουμε ένα γεμάτο γήπεδο και σίγουρα είναι πιο δύσκολο για αυτούς να παίξουν εκτός έδρας και για εμάς πιο εύκολο να παίξουμε με τον κόσμο στο πλευρό μας».

- το γκολ που πέτυχε κόντρα στην ΑΕΚ και τις ευκαιρίες που χάνει η ομάδα του: «Προφανώς ο προπονητής μου είχε ζητήσει να ανεβαίνω, είναι ένα από τα χαρακτηριστικά μου αυτό, το ότι προωθούμαι αρκετά, από τότε που ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο. Δεν μπορείς φυσικά να αφήνεις την άμυνα, πρέπει να ανεβαίνεις τις σωστές στιγμές και να καλύπτεις τους χώρους. Ο προπονητής μου είχε πει πριν το παιχνίδι, ότι πίστευε ότι θα σκοράρω και χαίρομαι πολύ γιατί ήταν σημαντικό για εμένα και την ομάδα. Όσο για τις ευκαιρίες, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να γινόμαστε καλύτεροι, να δουλεύουμε... Έτσι είναι το ποδόσφαιρο μπαίνουν τα πιο δύσκολα και χάνονται τα πιο εύκολα. Έχουμε ποιότητα μπροστά, είμαι σίγουρος ότι αυτό θα αλλάξει και δεν πρέπει να μας προβληματίζει. Θα με προβλημάτιζε, αν δεν δημιουργούσαμε ευκαιρίες, από τη στιγμή που το κάνουμε, σημαίνει ότι κάτι κάνουμε καλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x