Stoiximan Super League

Λεόβατς: «Ηλίθιο να λέγεται ότι δεν αντέχω την πίεση. Απλά θέλω να πάω σε μια πιο δυνατή ομάδα»!

«Βόμβες» Λέοβατς! Ο Κροάτης διέψευσε, ουσιαστικά, τον Λουτσέσκου, λέγοντας πως είναι ηλίθιο να λέγεται πως δεν αντέχει την πίεση του ΠΑΟΚ και τόνισε πως, απλά, θέλει να πάει σε μεγαλύτερο σύλλογο!

Νέο κύκλο… μουρμούρας έρχεται να ανοίξει ο Μάριν Λέοβατς, με δηλώσεις που, αν μη τι άλλο, θα συζητηθούν και φυσικά, περιπλέκουν τα πράγματα.

Ενώ, λοιπόν, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δήλωσε πως ο Κροάτης αριστερός μπακ τού είπε ότι δεν αντέχει την πίεση που δέχεται, μετά τις φετινές, κακές εμφανίσεις του στον ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να τον θέσει εκτός ομάδας, ο ίδιος ο παίκτης υποστήριξε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο!

Μιλώντας στην ιστοσελίδα goal.com, έδωσε μία διαφορετική εκδοχή, δηλώνοντας πως όλο αυτό είναι ηλίθιο και δεν βγάζει νόημα!

«Είναι ανόητο να μιλάμε για το πόση πίεση έχω παίζοντας στον ΠΑΟΚ, που αγωνίζομαι εδώ και 2,5 σεζόν και αγωνιζόμουν καλά. Γιατί επομένως ξαφνικά να μη νιώθω καλά; Αυτό δεν βγάζει νόημα, αλλά επαναλαμβάνω ότι τα ελληνικά ΜΜΕ, συχνά γράφουν διάφορα πράγματα».

Αναφέρθηκε, δε, στους λόγους για τους οποίους θέλει να φύγει από τη Θεσσαλονίκη στην προσεχή μεταγραφική περίοδο: «Χρειάζομαι νέες προκλήσεις στην καριέρα μου. Πρέπει να βρω έναν νέο προορισμό, ώστε να προετοιμαστώ καλύτερα και να είμαι σε θέση να διεκδικήσω μια θέση στην εθνική Κροατίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Θέλω να είμαι μέρος της εθνικής Ομάδας και πιστεύω ότι αυτό θα είναι ευκολότερο, παίζοντας σε μία πιο δυνατή ομάδα. Λέω ότι όλα θα γίνουν, αλλά στον ΠΑΟΚ δεν θα παίξω πια
»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x