Stoiximan Super League

Λέοβατς ο όγδοος!

Επιβεβαιώνεται από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ η έλευση του Μαριν Λέοβατς, ενώ εντός της ημέρας αναμένεται να υπογράψουν στον «Δικέφαλο του Βορρά» οι Σάμπο και Μαλεζάς.

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η ενίσχυση του ΠΑΟΚ εν όψει της νέας σεζόν.

Συγκεκριμένα, στον «Δικέφαλο του Βορρά» επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες πως ο Μαριν Λέοβατς θα αφιχθεί εντός της ημέρας στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στη συνέχεια στη νέα του ομάδα.

Το ίδιο όμως ισχύει και για τους Έρικ Σάμπο και Στέλιο Μαλεζά, οι οποίοι και εκείνοι υπάρχουν πληροφορίες πως σήμερα θα πάνε στη συμπρωτεύουσα για να περάσουν από εξετάσεις και να υπογράψουν.

Οι Θεσσαλονικείς δείχνουν αποφασισμένοι να καλύψουν τα κενά που είχαν παρατηρηθεί στο ρόστερ της ομάδας, με τον Φρανκ Άρνεσεν να έχει αναλάβει προσωπικά τις συζητήσεις με τις ομάδες και να πληρώνει Ριέκα, Σπάρτακ Τρνάβα και Παναιτωλικό, αντίστοιχα.

Το κακό για τον Ιγκόρ Τούντορ είναι πως οι Λέοβατς, Ζάιρο και Σάμπο δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα πλέι οφ του Europa League, αφού έχουν παίξει με τις ομάδες τους στις προηγούμενες φάσεις της διοργάνωσης, όμως ο Μαλεζάς και Ροντρίγκες υπολογίζονται κανονικά για τους αγώνες με την Μπρόντμπι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x