Stoiximan Super League

Λεοζίνιο: «Φαβορί για το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός»

Προβάδισμα στον Ολυμπιακό για κατάκτηση του πρωτάθλημα έδωσε ο Λεοζίνιο, ο οποίος αναφέρθηκε και στο πρόσφατο ματς του Ηρακλή με τους «ερυθρόλευκους». Τι είπε για τους πολλούς μυϊκούς τραυματισμούς.

Το πρόσφατο ματς του Ηρακλή με τον Ολυμπιακό στο οποίο επικράτησαν 2-1 οι «ερυθρόλευκοι» σχολίασε ο μεσοεπιθετικός του «Γηραιού», Λεοζίνιο. Ο Βραζιλιάνος αναφέρθηκε μέσω της εφημερίδας «Φως» και στους τραυματισμούς που έβγαλαν αρκετοί παίκτες των γηπεδούχων, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του κουράστηκε λόγω της κατοχής της μπάλας που έκαναν οι παίκτες του Πάουλο Μπέντο.

Τα σημαντικότερα αποσπάσματα των όσων δήλωσε:

Γιατί πέφτατε κάτω με τραυματισμούς;
«Δεν ξέρω, αλλά δεν υπήρξαν πολλοί παίκτες με τέτοιο πρόβλημα. Ο Λάμπρου είναι νέο παιδί και δεν έχει κάνει προετοιμασία, ήταν φυσιολογικό να γίνει αυτό. Εγώ είχα πρόβλημα, με τράβαγε το πόδι πίσω. Τρέξαμε πολύ».

Σας κούρασε ο Ολυμπιακός, σας έτρεξε;
«Στο ποδόσφαιρο όταν τρέχεις χωρίς την μπάλα κουράζεσαι πιο πολύ. Εμείς δεν είχαμε την μπάλα, την είχε ο Ολυμπιακός. Τρέξαμε πιο πολύ επειδή δεν είχαμε την μπάλα. Κουράζεσαι πιο πολύ όταν δεν έχεις την μπάλα».

Ο Ολυμπιακός σου άρεσε;
«Ήταν όπως τον περίμενα. Έχει πολλούς καινούργιους παίκτες, θέλει χρόνο. Εμείς ξεκινήσαμε πολύ δυνατά, κυνηγήσαμε το γκολ για να αιφνιδιάσουμε τον Ολυμπιακό και το πετύχαμε. Μετά την ισοφάριση όμως ο Ολυμπιακός ανέβηκε και ήταν νορμάλ να γίνει αυτό, ζητούσε τη νίκη. Έγινε ένα καλό παιχνίδι».

Ποιος παίκτες σου άρεσε από τον Ολυμπιακό
«Ο Τσόρι, είναι πάντα ένας σπουδαίος παίκτης».

Σε παραξένεψε που έγινε αλλαγή;
«Δεν ξέρω τι έγινε, πως σκέφτηκε ο προπονητής. Πάντως, για εμένα ήταν ο καλύτερος».

Ο Μάρτινς πώς σου φάνηκε;
«Πολύ καλός παίκτης είναι αυτός. Ξέρει μπάλα και τρέχει».

Ο συμπατριώτης σου ο Βραζιλιάνος ο νεαρός στην άμυνα του Ολυμπιακού ο Μπρούνο Βιάνα; Τον ξέρεις;
«Όχι, δεν τον ήξερα πριν. Θα πω τη γνώμη μου ειλικρινά, όχι επειδή είναι από τη Βραζιλία. Για πρώτο του παιχνίδι, έπαιξε πολύ καλά. Είναι ψηλός και γρήγορος στόπερ, με καλή τεχνική για τη θέση αυτή. Ξέρετε, όταν ένα παιδί έρχεται από τη Βραζιλία στην Ευρώπη χρειάζεται χρόνο προσαρμογής επειδή το ποδόσφαιρο είναι διαφορετικό».

Ο νεαρός Έλληνας ο Ρέτσος, που έπαιξε δεξία και αριστερά; Στόπερ είναι αυτός
«Είναι πολύ καλό να βγάζει μια μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός παίκτες από την Ακαδημία. Εμένα μου αρέσει αυτό. Και στον Ηρακλή έχουμε τέτοιους παίκτες, αυτά τα παιδιά τα δίνουν όλα, ξέρουν την ιστορία της ομάδας, παίζουν και για τη φανέλα. Πολύ καλός είναι ο 18χρονος Έλληνας».

Ο Καρντόσο πώς σου φάνηκε;
«Δεν είναι σε καλή κατάσταση. Έχει υπάρξει πολύ δυνατός σέντερ φορ, τον θυμάμαι, τον θεωρώ μεγάλο παίκτη. Όμως τώρα δεν είναι σε καλή κατάσταση».

Ο Φορτούνης σε παραξενεύει που δεν παίζει φέτος;
«Πάρα πολύ καλός παίκτης. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό. Ο προπονητής ξέρει, γιατί είναι κοντά σε όλους τους παίκτες. Ίσως δεν είναι σε καλή κατάσταση ο Φορτούνης. Πάντως, είναι παράξενο διότι αυτός ήταν ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού πέρυσι, αυτός έβαζε και τα γκολ. Ρωτήστε τον προπονητή, εκείνος ξέρει».

Τι γίνεται με τα οικονομικά προβλήματα στον Ηρακλή;
«Όλες οι ομάδες έχουν προβλήματα. Πιστεύω ότι τα δικά μας θα λυθούν. Πρέπει να τα αφήνουμε αυτά έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Νομίζω ότι θα φτιάξουν τα πράγματα, κρίνοντας από ότι βλέπω εδώ».

Περίμενες τον Ηρακλή τόσο καλό απέναντι στον Ολυμπιακό. Με τη Λάρισα είδα ότι δεν ήσασταν καλοί.
«Ήταν και το άγχος της πρεμιέρας, ο Ηρακλής έχει νέα παιδιά μέσα και θέλουν χρόνο. Θα παίξουμε καλή μπάλα στην πορεία, η ομάδα είναι καλή, είμαι αισιόδοξος με αυτά που είδα στην προετοιμασία. Με τον Ολυμπιακό πάντως το περίμενα να παίξει η ομάδα πιο καλά, διότι οι νέοι θέλουν να αποδεικνύουν την αξία τους απέναντι σε τέτοιες ομάδες και αφήνουν τα προβλήματα έξω από το γήπεδο. Παίζουν μπάλα για τους φιλάθλους και για την οικογένεια τους».

Ποιος πιστεύεις ότι θα πάρει το πρωτάθλημα;
«Για μένα πάντα φαβορί είναι ο Ολυμπιακός. Φέτος όμως το πρωτάθλημα θα είναι πιο ανοιχτό σε ανατροπές πιστεύω, πιο ανοιχτό να το διεκδικήσουν και άλλες ομάδες».

Ποιον θεωρείς κυριότερο αντίπαλο του Ολυμπιακού; Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ;
«Δεν έχω δει πολλά ματς όλων των ομάδων. Πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ θα τον παλέψουν τον Ολυμπιακό. Όμως, για εμένα φαβορί είναι ο Ολυμπιακός για να το πάρει πάλι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x